Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει

Το Champions League επιστρέφει απόψε, κάτι περισσότερο από τρεις μήνες μετά τον τελικό της περσινής διοργάνωσης στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης!

Αναμονή τέλος! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει απόψε προς τέρψιν των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, με τις ομάδες των ομίλων 5 έως 8 να ρίχνονται πρώτες στη «μάχη των αστεριών»!

Τα περσινά δεν έχουν ξεχαστεί στη Βαρκελώνη

Το πρώτο παιχνίδι το οποίο θα μας απασχολήσει στο σημερινό στοίχημα είναι αυτό ανάμεσα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22:00 στο Βεστφάλεν. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Ίντερ, Σλάβια Πράγας και αμφότερες θέλουν ξεκινήσουν «με το δεξί» τις υποχρεώσεις τους. Οι γηπεδούχοι «ξέσπασαν» στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Λεβερκούζεν επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 και ξεπερνώντας έτσι την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής, όταν ηττήθηκαν με 3-1 στο Βερολίνο κόντρα στην νεοφώτιστη Ουνιόν.

Ωστόσο στην αναμέτρηση με την Μπάγερ παρά ευρεία τελικά νίκη, δέχθηκαν αρκετές φάσεις και  εύκολα θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί γκολ. Απόψε ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στους Καταλανούς ανεβαίνει κατά πολύ και η άμυνα της Ντόρτμουντ θα πρέπει να παρουσιαστεί σαφώς πιο συμπαγής και συγκεντρωμένη. Η Μπαρτσελόνα στο τελευταίο της παιχνίδι διέλυσε με 5-2 τη Βαλένθια στο «Καμπ Νου», με τον 16χρονο Ανσού Φατί να «βγάζει μάτια», αναγκάζοντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ασχοληθεί μαζί του. Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς και θα είναι στην αποστολή της ομάδας του για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, ωστόσο μόνο σίγουρη δεν είναι η χρησιμοποίησή του από τον Βαλβέρδε στο αποψινό ματς.

Το περσινό «χουνέρι» που έπαθε από τη Λίβερπουλ στα περσινά ημιτελικά θα αργήσει να ξεχαστεί από την Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει όσο τίποτα άλλο να συνεχίσει στη φετινή διοργάνωσή αυτό που άφησε στη μέση πριν μερικούς μήνες. Over και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ντόρτμουντ, G/G και Over 3.5 τα τρία πιο πρόσφατα της Μπάρτσα. Οι «Μπλαουγκράνα» θέλουν όσο τίποτα να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης και ποιος καλύτερος τρόπος να το δείξουν στην πράξη, με μια νίκη απόψε στη Γερμανία. Θα στηρίξουμε το διπλό σε απόδοση 2.36.

Εκ διαμέτρου αντίθετο το κλίμα σε Τσέλσι και Βαλένθια

Επίσης στις 22:00, θα έχουμε σέντρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ‘οπου η Τσέλσι θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βαλένθια. Οι Λονδρέζοι προέρχονται από μεγάλη νίκη 5-2 στην έδρα της αξιόμαχης Γουλβς το περασμένο Σάββατο, με τους πιτσιρικάδες του Λάμπαρντ να βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους και τον Τάμι Άμπραχαμ να συνεχίζει το εκπληκτικό του ξεκίνημα στη σεζόν, σκοράροντας χατ-τρικ και φτάνοντας τα φετινά 7 γκολ. Η ψυχολογία στις τάξεις των «μπλε» βρίσκεται στα ύψη, κάτι που δεν συμβαίνει στη Βαλένθια. Μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (μόλις μία νίκη στις 4 πρώτες αγωνιστικές), ήρθε και η αιφνίδια απόλυση του κόουτς Μαρθελίνο για να «δέσει το γλυκό». Ο προπονητής με τον οποίο τις τελευταίες χρονιές οι «νυχτερίδες» επέστρεψαν στο προσκήνιο δεν κάθεται πια στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία φιλάθλων αλλά και ποδοσφαιριστών. Η βαριά ήττα με 5-2 την περασμένη αγωνιστική στο «Καμπ Νου» ήρθε για να επιβεβαιώσει το στραβό κλίμα και είναι φανερό πως άπαντες στα αποδυτήρια έχουν επηρεαστεί. Over και τα 4 επίσημα φετινά παιχνίδια της Τσέλσι, η οποία σκοράρει ακατάπαυστα, η Βαλένθια έχει δεχθεί γκολ στα 3 από τα 4 δικά της. Επιλογή μας ο άσος σε συνδυασμό με Over 1.5, σε απόδοση 2.20.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu