Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ρουμανία βάζει δύσκολα στους Άγγλους

Πρεμιέρα στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής σήμερα, με τη διοργανώτρια Αίγυπτο του Μο Σαλάχ κόντρα στην αδύναμη Ζιμπάμπουε.

Συνέχεια στα υπόλοιπα τουρνουά, από το Gold Cup και το Κόπα Αμέρικα, μέχρι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών…

Στο Σαλβαντόρ της Μπαΐα, η Χιλή αντιμετωπίζει τον Ισημερινό στο φινάλε της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Η μεν Χιλή προέρχεται από καλή εμφάνιση και ευρεία νίκη (4-0) απέναντι στην Ιαπωνία, ο δε Ισημερινός από βαριά ήττα (0-4) απέναντι στην Ουρουγουάη. Σε τέτοιες διοργανώσεις, που το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο, το κομμάτι της ψυχολογίας μπορεί εύκολα να αλλάξει.

Η Χιλή, για παράδειγμα, πήγε στη Βραζιλία με προβλήματα και ερωτηματικά, αλλά μετά τη νίκη στην πρεμιέρα, όλα μοιάζουν να λειτουργούν καλύτερα. Είναι το δίκαιο φαβορί της αναμέτρησης, απέναντι σε έναν αντίπαλο που απογοήτευσε και παραδοσιακά αποτυγχάνει στο Κόπα Αμέρικα. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 1.90.

Ρίξτε εδώ μια ματιά να μάθετε όσα πρέπει για την περιβόητη γκανιότα των μπουκ.

Στο EURO U21 η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Ρουμανία. Οι Αγγλοι είναι γνωστό ότι έχουν καλή φουρνιά και πήγαν στην Ιταλία με την ταμπέλα του φαβορί. Αλλά στην πρεμιέρα κόντρα στη Γαλλία πλήρωσαν τα λάθη της άμυνάς της, την αποβολή που είχαν και με δύο γκολ στο φινάλε, είδαν το υπέρ τους 1-0 να μετατρέπεται σε 1-2. Η νίκη απέναντι στη Ρουμανία είναι μονόδρομος. Το πρόβλημα (για την Αγγλία) είναι ότι καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που πραγματικά εντυπωσίασε στην πρεμιέρα σκορπώντας 4-1 την Κροατία. Ο άσος στο 1.45 δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Αλλά αντί για να πάμε ανοιχτά στην κόντρα, θα προτιμήσουμε ένα πιο συντηρητικό παιχνίδι στο goal/goal, το οποίο δίνει 1.75.

Τέλος, από το Gold Cup κρατάμε ένα φαβορί με καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Η Ονδούρα, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Τζαμάικα, οφείλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στο Κουρασάο. Ασος του 1.60 με 1.65.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu