Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάλλιο πέντε και στο χέρι

Η σημερινή αγωνιστική στην Α’ Ιταλίας σφραγίζει το φινάλε των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Με οκτώ ματς στο πρόγραμμα, έξι εκ των οποίων με κοινή ώρα έναρξης στις 21.30…

Τα σενάρια είναι λίγο πολύ γνωστά. Στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα παίζονται δύο θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες διεκδικούνται από Αταλάντα, Ιντερ και Μίλαν. Τυπικά, αλλά όχι πλέον ρεαλιστικά, στο κόλπο είναι και η Ρόμα.

Τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Αταλάντα και Ιντερ θέλουν νίκες απέναντι σε Σασσουόλο και Εμπολι αντίστοιχα, και εξασφαλίζουν τα πανάκριβα εισιτήριά τους. Αν γκελάρει μία εκ των δύο, η Μίλαν, που παίζει εκτός έδρας με τη Σπαλ, παραμονεύει.

Στην ουρά, τρεις ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Τζένοα, Εμπολι και Φιορεντίνα. Αν η Εμπολι ηττηθεί στο Μιλάνο από την Ιντερ, που είναι και το πιο λογικό, τότε Φιορεντίνα και Τζένοα, που κοντράρονται στην Τοσκάνη, βολεύονται με μια ισοπαλία.

Αναμένεται παιχνίδι με νεύρα, άγχος και πολλή τακτική. Ακόμα κι αν η Εμπολι είναι ισόπαλη, ας πούμε, στο ημίχρονο, οι δυο τους (Φιορεντίνα και Τζένοα) δεν μπορούν, παρά να περιμένουν. Εστω, μέχρι ενός σημείου. Το «Χ» προσφέρεται γύρω στο 2.40. Μεταξύ μας, ούτε εμείς θα το πληρώναμε πολύ παραπάνω.

Από κει και πέρα, όσοι αναζητούν κάποιο ιταλικό στήριγμα, ας ρίξουν μια ματιά στα over. Παραδοσιακά στο στο φινάλε των Ιταλών έχουμε ανοιχτά ματς και πολλά γκολ.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα στο κουπόνι ΟΠΑΠ θα κρατήσουμε τον άσο της Φενέρ κόντρα στην Αντάλιασπορ. Ναι, είναι χαμηλό, αφού δεν το βρίσκεις πάνω από 1.50. Κι εδώ, όμως, τα δεδομένα μιλάνε από μόνα τους.

Η Φενέρ πραγματοποιεί κάκιστη χρονιά. Οι Τούρκοι μάλιστα κάνουν λόγο για τη χειρότερη της μεγάλης ιστορίας της. Κι όμως, από το πουθενά μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς το θέμα των αδειοδοτήσεων ή για να ακριβολογούμε, η μη αδειοδότηση της Αντάλιασπορ και η πιθανή της Τραμπζονσπόρ (εκκρεμεί η τελική απόφαση), άλλαξε εντελώς τον χάρτη της βαθμολογίας. Η Φενέρ θέλει καταρχάς νίκη απέναντι στην απογοητευμένη Αντάλιασπορ και μετά θα περιμένει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu