Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Καλύτερα να παίζει εκτός έδρας

Πολλές αυξομειώσεις έχει η τρέχουσα σεζόν για τη Λυών.

Για να λέμε την αλήθεια, έχει κυρίως… μειώσεις. Αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς βρέθηκε. Υποτίθεται ότι μέχρις ενός σημείου θα κόντραρε την ανίκητη Παρί Σεν Ζερμέν. Ποτέ… Υποτίθεται, επίσης, ότι θα καταλάμβανε άνετα τη 2η θέση. Ποτέ… Εδώ και καιρό βλέπει τις πλάτες της Λιλ και το μόνο που μπορεί να διεκδικήσει είναι η 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε τη βαθμολογία και τα στατιστικά.

Το… άσχημο της ιστορίας είναι ότι δεν τα κατάφερε ούτε στα Κύπελλα, όπου παραδοσιακά ρίχνει το βάρος της. Στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε εντός έδρας από το Στρασβούργο (1-2), στο Κύπελλο πάλι εντός έδρας από τη Ρεν πριν από 10 μέρες (2-3). Εκείνο το ματς, το αποτέλεσμα δηλαδή, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις από τον κόσμο. Φωνές, διαμαρτυρίες, μέχρι και απειλές. Και πάνω που άπαντες ήλπιζαν ότι στον αγώνα με την Ντιζόν που ακολουθούσε θα (επαν)ερχόταν η νηνεμία, νέα ήττα με 1-3! Ξανά φωνές, ξανά γιούχα. Ηταν η πρώτη φορά μετά το 1983 που η Λυών δέχτηκε τρία γκολ σε δύο σερί εντός έδρας ματς. Απόγνωση.

Σήμερα, η ομάδα του Ζενεσιό ταξιδεύει μέχρι τη Ναντ για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Αλλά ακόμα κι αν στο πρόγραμμα ακολουθούσε εντός έδρας αναμέτρηση, μη θεωρήσετε υπερβολικό η διοίκηση να ζητούσε να παίξει εκτός. Δικαίως, το κλίμα στην πόλη είναι «τοξικό»… Αν δείτε τα αποτελέσματά της μακριά από τη βάση της, θα διαπιστώσετε ότι έχει κάνει πολύ σημαντικές νίκες. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τη Σεντ Ετιέν και τη Ρεν. Σύμφωνοι, ηττήθηκε στο Μονακό, αλλά τότε είχε εξαντλήσει όλη της την ενέργεια στο 0-0 με την Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη, η Ναντ. Πονεμένη ομάδα τούτη. Ο χαμός του Σάλα, ούτε ξεχνιέται ούτε ξεπερνιέται. Μαχαιριά στην καρδιά των συμπαικτών του και των φιλάθλων ο θάνατός του. Λογικό η ψυχολογία όλων να βρίσκεται στα Τάρταρα. Αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα: 2 νίκες στα 12 τελευταία ματς. Δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό (έχει +7 από τη 18η θέση), αλλά χρειάζεται ακόμα κάποιους πόντους για να ξεμπλέξει μια και καλή. Πώς θα γίνει αυτό; Αλλάζοντας στυλ, να γίνει πιο επιθετική, πιο απειλητική.

Εν κατακλείδι, η επιλογή στο πάμε στοίχημα που προκύπτει από την ανάγκη των δύο ομάδων, από την… υποχρέωση της Ναντ να βγει μπροστά και από το αλέγκρο παιχνίδι της Λυών όταν παίζει εκτός, μας οδηγεί στο over. Ας ρισκάρουμε όμως λίγο παραπάνω, αγοράζοντας το over 3,5 σε απόδοση 2.80. Εξάλλου, έχει εμφανιστεί δύο φορές στα πέντε τελευταία ματς των δύο αυτών αντιπάλων, με σκορ 3-2 και 0-6…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu