Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: «Καθαρό» φαβορί η Ουκρανία

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κάτω των 20 ετών που διεξάγεται στην Πολωνία, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

Χθες άρχισε η νοκ άουτ φάση και η διαδικασία για τις οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν, θα ολοκληρωθεί με τρεις αναμετρήσεις απόψε και άλλες τόσες αύριο…

Ο άσος της Ουκρανίας απέναντι στην Ονδούρα είναι ένα από τα πλέον εμπορικά σημεία της ημέρας στο οπαπ κουπόνι. Οι Ουκρανοί παρουσιάζουν μια δυνατή ομάδα, αρκετά ισορροπημένη, χωρίς πάρα πολύ ταλέντο, αλλά ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο φίζικαλ γκέιμ, που σε αυτές τις ηλικίες μετράει ακόμα περισσότερο. Νίκησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Κατάρ, ενώ αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο φινάλε του ομίλου με τη Νιγηρία. Μεγάλο αστέρι τους είναι ο γκολκίπερ Λουνίν, που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Λεγκανές.

Ο Παναμάς, από την άλλη πλευρά, ήρθε στην Ευρώπη με υψηλές προσδοκίες και από τη στιγμή που προχώρησε στα νοκ άουτ, η πορεία του θεωρείται ήδη πετυχημένη. Στηρίζεται περισσότερο στην ταχύτητα, κύριο χαρακτηριστικό στο ποδόσφαιρο της Κεντρικής Αμερικής, και όχι στη δύναμη. Τα αποτελέσματά του στην πρώτη φάση θεωρούνται φυσιολογικά. Ισοπαλία με γκολ στο τέλος κόντρα στο Μάλι, ήττα από την πανίσχυρη Γαλλία, που είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και νίκη στη συνέχεια επί της Σαουδικής Αραβίας, χάρη στην οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου.

Ο άσος κινείται σε αποδόσεις κοντά στο 1.55 και σε εναλλακτικό ποντάρισμα, όσοι θέλουν να ρισκάρουν παραπάνω, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο combo 1+Under 3.5, το οποίο προκύπτει (όσον αφορά στα γκολ) από τη συμπεριφορά και των δύο αντιπάλων.

Τα άλλα δύο ματς της ημέρας είναι… εμφύλιοι και σαφώς πιο ισορροπημένα. Η Ουρουγουάη απέναντι στο Εκουαδόρ και η Σενεγάλη εναντίον της Νιγηρίας. Παιχνίδια που αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες και ενδεχομένως τα 90 λεπτά δεν φτάσουν για να προκύψει νικητής. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αμφότερες τις περιπτώσεις η ισοπαλία κινείται σε σχετικά χαμηλές αποδόσεις. Στη «λάτιν» μονομαχία το «Χ» προσφέρεται στο 2.90 και στων Αφρικανών ακόμα πιο χαμηλά, στο 2.80 περίπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu