Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: «Μάχες» σε Κόπα Άφρικα και Γιουρόπα Λιγκ

Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, με δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ να ξεχωρίζουν.

Το πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε στοιχηματικά είναι η αναμέτρηση της Ακτής Ελεφαντοστού με την Αλγερία για τα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα (19:00). Οι Ίβηρες στους «16» απέκλεισαν το Μάλι χάρη στο τέρμα του Γουίλφριντ Ζαχά στο 76’, σε ένα παιχνίδι πάντως που έπαιξαν αρκετά παθητικά. Οι «ελέφαντες» σε τέσσερα παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση έχουν απολογισμό 3 νίκες και μία ήττα, τα τρία εκ’ των οποίων κρίθηκαν στο γκολ. Χωρίς προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί στον σημερινό αγώνα.

Από την άλλη, η Αλγερία πέρασε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην Γουινέα, την οποία νίκησε με σκορ 3-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση. Μάλιστα είναι η πιο σταθερή ομάδα μέχρι στιγμής στον θεσμό μετρώντας 4/4 νίκες, ενώ έχει συντελεστή τερμάτων 9-0 δείγμα της πολύ καλής ομοιογένειας που έχει τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Αναμένουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο φαίνεται πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή μας αποτελεί το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.02.

Η δεύτερη στοιχηματική μας επιλογή έρχεται από το Γιουρόπα Λιγκ και την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με αντίπαλο την Πετροκούμπ (18:30) για τον α’ προκριματικό γύρο. Η ΑΕΚ για τέταρτη σερί χρονιά συμμετέχει στον θεσμό, θέλοντας παράλληλα να περάσει για τρίτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους της διοργάνωσης. Ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της σε επίπεδο προκριματικών Γιουρόπα Λιγκ μετρά έξι νίκες και μια ισοπαλία, ενώ παράλληλα δεν δέχθηκε γκολ στα 6/7.

Απέναντί της θα βρει μια ομάδα από την Μολδαβία, η οποία δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, μιας και αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στα προκριματικά. Πέρσι αποκλείστηκε στον ίδιο γύρο από την κροατική Όσιγιεκ. Το πρωτάθλημα Μολδαβίας είναι σε εξέλιξη και το θετικό για αυτούς είναι πως έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι ξεκάθαρα το φαβορί όχι μόνο για την σημερινή αναμέτρηση αλλά και για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Επιλέγουμε λοιπόν την ΑΕΚ με ασιατικό χάντικαπ -1.5 σε απόδοση 1.59.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu