Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Με…γκολ σε Φινλανδία και Ρουμανία

Απόψε, έχουμε πλούσια αγωνιστική δράση για τα προκριματικά του Euro 2020, με την Εθνική μας ομάδα να δοκιμάζεται στη Φινλανδία. Συνολικά εννιά αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Το πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε, είναι η δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία της εθνικής μας ομάδας με τη Φινλανδία για την πέμπτη αγωνιστική του δέκατου ομίλου (21:45). Νέα… εποχή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς μετά από μόλις επτά παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας (2-1-4), ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να παίρνει τη θέση του. Σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την υπόθεση πρόκρισης στο Euro 2020 η «γαλανόλευκη», με την αλλαγή προπονητή να θεωρείται ως μια… ένεση τόνωσης του ηθικού. Στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια της, η εθνική μετρά τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία, ενώ σε πέντε ματς γνώρισε την ήττα. Στα οκτώ εξ αυτών πάντως βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Από την άλλη τώρα, η Φινλανδία βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι», καθώς μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 9 πόντους πίσω μόνο από την Ιταλία. Αρκετά οργανωμένη και συγκροτημένη σαν ομάδα, στηρίζει πολλά στον επιθετικό της Τέεμο Πούκι, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σκοράροντας τα τρία από τα τέσσερα γκολ της Φινλανδίας στα παιχνίδια του Ιουνίου, ενώ έχει ήδη πέντε τέρματα στη φετινή Πρέμιερ με τη φανέλα της Νόριτς. Αξιοσημείωτο είναι πως οι Σκανδιναβοί έχουν δεχθεί μόλις μία ήττα στα έντεκα πιο πρόσφατα εντός έδρας, μετρώντας οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η αλλαγή προπονητή στη εθνική μας ομάδα σίγουρα θα βοηθήσει στο ψυχολογικό τομέα, μετά και την ήττα σοκ από την Αρμενία στο προηγούμενο παιχνίδι. Ωστόσο η Φινλανδία δείχνει σε τρομερή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, για αυτό το λόγο επιλέγουμε το goal/goal σε απόδοση 2.35.

Το δεύτερο παιχνίδι που μας κέντρισε το στοιχηματικό ενδιαφέρον, προέρχεται από τον έκτο όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2020 και την αναμέτρηση Ρουμανία - Ισπανία (21:45). Οι Ρουμάνοι τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω μόνο από την σημερινή τους αντίπαλο. Σε έναν όμιλο που συμμετέχουν Σουηδία και Νορβηγία, είναι τεράστια επιτυχία η πορεία της Ρουμανίας. Εντός έδρας τρέχει αήττητο επτά αγώνων (4-3-0), έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα πέντε εξ αυτών.

Ήταν εξ αρχής το φαβορί του ομίλου, και το επιβεβαίωσε σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, κάνοντας το 4/4. Στο τιμόνι της Ισπανίας παραμένει ο Ρόμπερτ Μορένο, μετά την αποχώριση του Λουίς Ενρίκε για προσωπικούς λόγους τον περασμένο Μάρτιο. Μόλις μία ήττα στα τελευταία 13 εκτός έδρας, από την Κροατία, έχοντας έντεκα νίκες και μία ισοπαλία. Παράλληλα σε αυτή τη σειρά αγώνων επιβεβαιώθηκε και 7 φορές το G/G.

Θέμα νικητή δεν τίθεται, μιας και η Ισπανία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για το τρίποντο. Ωστόσο, η Ρουμανία παρουσιάζει καλό πρόσωπο εντός έδρας και θεωρούμε πως μπορεί να βρει ένα γκολ. Επιλογή μας λοιπόν το σημείο goal/goal σε απόδοση 1.97.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu