Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Με Ουρουγουάη και Γερμανία

Η δεύτερη αγωνιστική στο Κόπα Αμέρικα ολοκληρώνεται με τις δύο αναμετρήσεις του τρίτου ομίλου. Το σημερινό Ουρουγουάη - Ιαπωνία και το αυριανό Ισημερινός - Χιλή…

Η Ουρουγουάη προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνιση και τη νίκη 4-0 της πρεμιέρας κόντρα στον Ισημερινό. Είναι το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, πίσω μονάχα από τη διοργανώτρια Βραζιλία.

Με έναν σταθερό κορμό εδώ και πολλά χρόνια, με έναν προπονητή, τον Οσκαρ Ταμπάρες, που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και ξέρει τους παίκτες απέξω κι ανακατωτά, αλλά κυρίως με πολλή ποιότητα στον άξονά της, έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί. Το δίδυμο της Ατλέτικο, Ντιέγκο Γκοδίν - Χοσέ Χιμένες, αποτελεί εγγύηση στα στόπερ. Οι Τορέιρα, Μπεντανκούρ, Βεσίνο δίνουν φρεσκάδα, τρεξίματα και δημιουργία στη μεσαία γραμμή, ενώ Καβάνι και Σουάρες παίζουν μαζί πολλά χρόνια και συνεργάζονται με κλειστά μάτια.

Η Ιαπωνία, από την άλλη, πήγε στη Βραζιλία για να συλλέξει εμπειρίες. Με ένα πολύ νεανικό ρόστερ, αποτελούμενο από παίκτες που έχουν ταλέντο, βγάζουν ενέργεια, αλλά τους λείπει η πείρα, η δυναμική και το μέταλλο, για να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε αντιπάλους όπως η Χιλή (τη Δευτέρα) και η Ουρουγουάη (σήμερα).

Οσον αφορά στο στοίχημα, οι αποδόσεις για «ξερό» άσο της Ουρουγουάης είναι πολύ χαμηλές και δεν θα μας απασχολήσουν. Συνδυαστικά, όμως, με το over 2.5 γκολ, ανεβάζει την τιμή στο 1.65 περίπου και μοιάζει με έναν δίκαιο συμβιβασμό.

Δεύτερη επιλογή το over της Γερμανίας κόντρα στη Σερβία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών. Η Γερμανία, πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν από δύο χρόνια, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα της, όχι τόσο για το 3-1 επί της Δανίας, όσο για το ωραίο θέαμα που παρουσίασε. Η Σερβία, με μεγάλο αστέρι τον Λούκα Γιόβιτς, πρώην της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να ρισκάρει. Το over στο συγκεκριμένο παιχνίδι κινείται σε αποδόσεις κοντά στο 1.70.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu