Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ σε Θεσσαλονίκη και Ζάγκρεμπ

Επιστροφή στη δράση για τα προκριματικά του Champions League, με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ στην κατάμεστη «Τούμπα» να τραβάει πάνω του τα βλέμματα του εν Ελλάδι ποδοσφαιρόφιλων!

Τέσσερα ακόμα παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι προγραμματισμένα γι απόψε, ενώ αγώνες υπάρχουν και για την αντίστοιχη φάση του Europa League, με έξι ομάδες να ρίχνονται στη «μάχη» της πρόκρισης.

Το πρώτο παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, δεν είναι άλλο από αυτό των πρωταθλητών Ελλάδος κόντρα στον Αίαντα, στην καυτή «Τούμπα». Ο «δικέφαλος του Βορρά» καλείται απόψε στις 20:00 να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στον πανίσχυρο Άγιαξ, στην προσπάθεια να μπει στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ελ Καντουρί λογικά θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, έχοντας επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ για τον Αίαντα κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται τόσο ο Βαν Ντε Μπέεκ, παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Νέρες.

Αμφότερες οι ομάδες βασίζονται στην επιθετική τους λειτουργία, με τον ΠΑΟΚ να έχει σκοράρει στα 7 από τα 8 φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει και τους Ολλανδούς να μετρούν 8 G/G στα 9 φετινά τους παιχνίδια, επίσημα και φιλικά. Οι φιλοξενούμενοι της σημερινής αναμέτρησης έμειναν στο ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Φίτεσε για την πρεμιέρα της Eredivisie, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχαν επικρατήσει με 2-0 της Αϊντχόφεν για το ολλανδικό Σούπερ Καπ. Η επιθετική αποτελεσματικότητα του Άγιαξ είναι γνωστή από την περσινή μαγική του σεζόν, ο ΠΑΟΚ με το 4-4-2 που χρησιμοποιεί ο νέος του προπονητής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία επιθετικά και μπορεί να σκοράρει, ειδικά μπροστά στον κόσμο του, έτσι επιλογή μας είναι το G/G σε απόδοση 1.87.

Το έτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε, είναι αυτό ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Φερεντσβάρος, με ώρα έναρξης στις 21:00. Οι Κροάτες ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Σαμπουρτάλο από τη Γεωργία στον προηγούμενο γύρο, , με συνολικό σκορ 5-0, ενώ πολύ καλά έχουν ξεκινήσει και στο πρωτάθλημα της χώρας τους έχοντας πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Over τα 4 από τα 5 επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει ωε τώρα στη σεζόν, παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο επιθετικά, έχοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα μπροστά στα αντίπαλα «καρέ». Από την άλλη, η ουγγρική Φερεντσβάρος, αφού απέκλεισε στον πρώτο προκριματικό γύρο τη Λουντογκόρετς με δύο νίκες (2-1 εντός, 3-2 εκτός), ξεπέρασε και το εμπόδιο της Βαλέττα με μία νίκη και μία ισοπαλία. Οι εγχώριες υποχρεώσεις της δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού έπαιξε το πρώτο της επίσημο στις 10 Ιουλίου. Και στα τέσσερα επίσημα φετινά παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το G/G. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκουν δίχτυα ανελλιπώς και αυτό μας οδηγεί στο να επιλέξουμε το G/G σε απόδοση διπλασιασμού.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu