Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το κίνητρο και όχι μόνο

Φινάλε με σασπένς και εκκρεμότητες έχουμε απόψε το μεσημέρι στην Μπουντεσλίγκα.

Η Μπάγερν θέλει έναν βαθμό κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα, το έβδομο στη σειρά. Μπορεί, βέβαια, να μην τον χρειαστεί καν, αφού την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ έχει δύσκολη αποστολή στο Γκλάντμπαχ.

Εκεί όμως που η κατάσταση βρίσκεται πραγματικά στην κόψη του ξυραφιού, είναι στις θέσεις για την Ευρώπη. Για το τέταρτο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για αυτές που θα οδηγήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας χρονιάς. Εξι ομάδες διεκδικούν τις θέσεις 4 ως και 7 της βαθμολογίας.

Η Βέρντερ ανήκει σε αυτή την κατηγορία, με τις λιγότερες πιθανότητες είναι η αλήθεια. Χρειάζεται νίκη απέναντι στην Λειψία και επίσης έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ρεαλιστικά, το σενάριο που τη βγάζει στο Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το παρατήσει.

Μια πραγματικά πολύ βελτιωμένη ομάδα, που ζόρισε αρκετά την Μπάγερν πριν από λίγες εβδομάδες στη Βρέμη, που έκοψε βαθμούς από την Ντόρτμουντ πριν από δύο στροφές και έβγαλε διπλό στο Χόφενχαϊμ το προηγούμενο Σάββατο. Η Λειψία είναι τρίτη ό,τι κι αν συμβεί σήμερα. Δεν ασχολείται με τίποτα, πέρα από τον τελικό Κυπέλλου του Βερολίνου, κόντρα στην Μπάγερν, το ερχόμενο Σάββατο. Ο άσος στο 2.50 είναι μια τίμια επιλογή, με το ανάλογο ρίσκο.

Στο υπόλοιπο από το κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας ξεχωρίζουν τα ισπανικά της Πριμέρα, που επίσης ολοκληρώνεται αυτό το διήμερο. Καλό στήριγμα, εποχιακό θα έλεγε κανείς, η Βαλένθια στο Βαγιαδολίδ. Με διπλό οι «νυχτερίδες» εξασφαλίζουν την τέταρτη θέση, ενώ ο αντίπαλός τους σφυρίζει αδιάφορα, έχοντας σωθεί από την περασμένη εβδομάδα. Ανάλογου επιπέδου σημείο ο άσος της Ουντινέζε κόντρα στη ΣΠΑΛ. Η πρώτη νικάει και σώνεται, η δεύτερη παίζει απλά για την ιστορία της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu