Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Μία σου και μία μου

Η Βασιλεία επιβλήθηκε της Τουν την Κυριακή στον τελικό του Κυπέλλου Ελβετίας και ως ένα βαθμό εξιλεώθηκε για τη μέτρια σεζόν που πραγματοποιεί.

Πήρε έναν τίτλο, δύσκολα, αλλά σχετικά δίκαια (2-1), τερματίζει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και κατά κάποιο τρόπο σώνει τα προσχήματα σε μια χρονιά που, για τα δικά της υψηλά δεδομένα, δεν μπορεί να κριθεί επιτυχημένη.

Μια σεζόν που ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου με τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχίστηκε με νέο ευρωπαϊκό σοκ, αυτή τη φορά για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τον Αύγουστο από τον Απόλλων Λεμεσού και ολοκληρώθηκε με ένα καταστροφικό πρώτο τετράμηνο στη Super League της Ελβετίας, όταν έγινε έρμαιο στις ορέξεις της ανώτερης Γιουνγκ Μπόις με δύο βαριές ήττες, μία εκ των οποίων με σκορ 7-1!

Η Βασιλεία λοιπόν μάζεψε τα κομμάτια της, βελτιώθηκε, έκλεισε θετικά και πλέον ο Μάρκελ Κόλερ με τους ποδοσφαιριστές του ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το πανηγύρισαν και πήραν τα ρεπό τους, αφού στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, μία και σήμερα, δεν έχουν τον παραμικρό στόχο να διεκδικήσουν. Είναι σίγουρα δεύτεροι και αυτό δεν αλλάζει.

Σε αντίθεση, η Τουν, από την οποία φιλοξενείται σήμερα το βράδυ, ελπίζει σοβαρά σε ευρωπαϊκή έξοδο. Για την ακρίβεια, την κρατάει στα χέρια της. Είναι στους 43 βαθμούς, ισόβαθμη στην τέταρτη θέση μαζί με Ζυρίχη και Λουκέρνη.

Γενικά, αν ρίξετε μια ματιά στη βαθμολογία του ελβετικού πρωταθλήματος, θα διαπιστώσετε ότι όλες σχεδόν οι ομάδες, με 2-3 εξαιρέσεις, βράζουν στο ίδιο καζάνι. Οι διαφορές είναι μικρές και με ένα θετικό ή αντίστοιχα με ένα αρνητικό σερί, μπορείς να βρεθείς από τις θέσεις της Ευρώπη ως τις θέσεις για τον υποβιβασμό.

Με νίκη σήμερα η Τουν κάνει το αποφασιστικό βήμα και πάει το Σάββατο στη Σιόν για ένα ματς που θα μοιάζει με τελικός. Σε τιμές αουτσάιντερ προσφέρεται ο άσος στο οπαπ κουπόνι. Σε μια πιο συντηρητική προσέγγιση, μπορεί να δει κάποιος και την κάλυψη στο draw no bet, που σημαίνει ότι σε ενδεχόμενο ισοπαλίας, επιστρέφεται ολόκληρο το ποντάρισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu