Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Μονόδρομος για τη Νάπολι

Αφού ξεμπερδέψαμε το προηγούμενο διήμερο με το Τσάμπιονς Λιγκ, ας στρέψουμε το βλέμμα μας στο… μικρότερο σεντόνι.

Μικρότερο σε λάμψη, σε αίγλη, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον. Εξάλλου, εκεί δίνεται η δυνατότητα σε ομάδες πιο χαμηλού βεληνεκούς να διακριθούν. Αυτές που δεν έχουν τέτοια πολυτέλεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αναφορά δεν γίνεται ούτε για την Αρσεναλ ούτε για τη Νάπολι, ούτε βεβαίως για την Τσέλσι. Τούτες, είναι για ανώτερο επίπεδο, ας όψεται όμως η ποδοσφαιρική μοίρα που τις έριξε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αρσεναλ - Νάπολι

Να σταθούμε στο σπουδαίο παιχνίδι στο «Εμιρεϊτς». Αρσεναλ – Νάπολι. Διαβάζοντας τα στατιστικά των αντιπάλων, δεν γίνεται να μην… κολλήσουμε στο απίστευτο εντός έδρας σερί της Αρσεναλ. Δεκατρείς σερί νίκες στο Λονδίνο, σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα! Από αυτά, στα 8 κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Εργο Εμερι; Ποιος ξέρει. Η ουσία παραμένει ίδια. Η Αρσεναλ βρίσκει τον τρόπο να επιβάλλεται όταν μπαίνει στο σπίτι της.

Απέναντί της η Νάπολι. Ξεκίνησε τη σεζόν με υψηλές φιλοδοξίες, ο Ντε Λαουρέντις πίστεψε στο όραμα του Αντσελότι (και ο Αντσελότι στο όραμα της διοίκησης). Πρώτος στόχος που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι ήταν το σκουντέτο. Αυτό, όμως, δεν… κουνιέται από το Τορίνο, ήταν λοιπόν δεδομένο ότι τις τελευταίες εβδομάδες η Νάπολι θα κόψει ταχύτητα, ρίχνοντας το βάρος στην Ευρώπη. Το μήνυμα, ξεκάθαρο: «Θέλουμε οπωσδήποτε ένα τρόπαιο φέτος». Και τι έχει απομείνει πλέον να διεκδικήσει; Το Γιουρόπα Λιγκ.

Το αποψινό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τους «παρτενοπέι». Αν φύγουν από το Βόρειο Λονδίνο με ένα σκορ που θα τους δίνει ελπίδες για τη ρεβάνς, αυτομάτως γίνονται Νο1 φαβορί για την κούπα στο Μπακού. Γι’ αυτό και θα ρίξουν απόψε όλα τους τα όπλα στη μάχη.

Πρακτικά, η Νάπολι μπορεί να τα καταφέρει. Δεν της λείπουν πολλά για να κοιτάξει στα μάτια την Αρσεναλ. Ισως η αυτοπεποίθηση, αλλά αυτή είναι η δουλειά του Αντσελότι. Οταν έχεις φορέσει τη φόρμα της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Τσέλσι, της Παρί Σ.Ζ., της Ρεάλ, της Μπάγερν, μπορείς να εμπνεύσεις τους παίκτες σου και να τους κάνεις να πιστέψουν στις δυνάμεις τους.

Οσο για τι θα επιλέξουμε από το πάμε στοίχημα, έχουμε δύο δρόμους: ή ξερό Χ ή 2 dnb. Κοινώς, δεν βλέπουμε τους Ιταλούς να φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι από το «Εμιρεϊτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu