Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Νέα αρχή και… δύσκολη για την Εθνική

Συνέχεια δράσης στα προκριματικά του Euro 2020, με την Εθνική μας ομάδα να δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι του ομίλου, αυτό στη Ρώμη απέναντι στην δυνατή Ιταλία.

Η Εθνική μας ομάδα ταξιδεύει στη Ρώμη και το «Ολίμπικο», για να αντιμετωπίσει την Ιταλία για την έβδομη αγωνιστική του δέκατου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2020. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε κάκιστο πρόσωπο για μία ακόμη προκριματική φάση μεγάλης διοργάνωσης, με τον τεχνικό, Τζον Φαν΄τ Σιπ να προβαίνει σε αρκετές αλλαγές στη στελέχωση του ρόστερ.

Τελευταίο παιχνίδι της «γαλανόλευκης», το ισόπαλο 1-1 στο Ο.Α.Κ.Α. με το Λιχτενστάιν, αποτέλεσμα το οποίο ουσιαστικά «ψαλίδισε» τις όποιες ελπίδες πρόκρισης είχαμε για τα τελικά του θεσμού. Στη φετινή διοργάνωση, σε έξι παιχνίδια μετρά τρία Over και ισάριθμα g/g, ενώ μόλις σε ένα παιχνίδι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Η Ιταλία με τη σειρά της, με νίκη απέναντι στην Εθνική μας ομάδα, μπορεί ουσιαστικά να «κλειδώσει» την πρόκριση από απόψε για την τελική φάση του Euro 2020. Έχει το απόλυτο με 6Χ6 στον όμιλο, μετρώντας παράλληλα τέσσερα «2-3 γκολ» σε αυτό το διάστημα. Αήττητοι οι «ατζούρι» για 36 (!) παιχνίδια σε επίπεδο ευρωπαϊκών προκριματικών, με 30 νίκες και έξι ισοπαλίες, ενώ εντός έδρας έχει να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το μακρινό 1999! Εξαιρετική παράδοση διατηρούν οι γείτονές μας, αφού σε 18 συναντήσεις μας μετρούν έντεκα νίκες, έναντι μόλις μία της Ελλάδας, με έξι παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα.

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων. Οι Ιταλοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό. Από την άλλη η Εθνική μας ψάχνει ένα ακόμα… restart αυτή τη φορά όμως σε πρόσωπα στην ενδεκάδα. Επιλογή μας είναι το σημείο 2-3 γκολ σε απόδοση κοντά σε τιμές διπλασιασμού.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε για απόψε, είναι αυτό ανάμεσα σε Νορβηγία και Ισπανία στο Όσλο για τον έκτο όμιλο. Οι Νορβηγοί βρίσκονται στο -2 από τη Σουηδία και την προνομιούχο δεύτερη θέση. Με τρία ακόμα παιχνίδια να απομένουν, δεν έχουν πολλά περιθώρια αν θέλουν να δώσουν το παρών στα πλέι οφ της διοργάνωσης μετά το 2000. Με όπλο την ισχυρή τους έδρα, εκεί όπου είναι αήττητοι στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, επίσημα και φιλικά, θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει μέσα στο κόλπο της πρόκρισης.

Η «ρόχας» με τη σειρά της, έχοντας κάνει το 6Χ6 στον όμιλο, βρίσκεται ουσιαστικά μια… ανάσα από την κατάληψη της πρώτης θέσης και την πρόκριση. Το σημερινό θα είναι το πρώτο από τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια που έχει να δώσει για τον όμιλο, καθώς την ερχόμενη Τρίτη ταξιδεύει στη Στοκχόλμη για να παίξει με τη Σουηδία. Πέντε στα έξι Over μετρά μέχρι στιγμής, ενώ σε όλα τα παιχνίδια πέτυχε πάνω από δύο γκολ και πάνω.

Παιχνίδι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν πρόωρος τελικός για τη Νορβηγία αν θέλει να έχει τύχη για την πρόκριση. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, θα πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων. Επιλογή μας λοιπόν η διπλή ευκαιρία 1Χ σε απόδοση 2.25.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu