Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι από τα...παλιά στη Θεσσαλονίκη!

Πλούσια αγωνιστική δράση απόψε σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό αναμφίβολα να τραβά όλα τα βλέμματα.

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (21:30) είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα.

Με πολλές φιλοδοξίες και μεγάλους στόχους ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες, τόσο λόγω των μεταγραφών που έκαναν όσο και τις εικόνας που παρουσίασαν στα φιλικά προετοιμασίας.

Ωστόσο, το ξεκίνημα δεν ήταν ανάλογο των προσδοκιών, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρούν μία ισοπαλία και μία ήττα αντίστοιχα. Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα, μετά την ήττα από τον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, προχώρησαν στην απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη και βρίσκονται στην αναζήτηση νέου τεχνικού. Εντός έδρας πάντως τα πάνε εξαιρετικά σε επίπεδο πρωταθλήματος, αφού μετρούν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στα τελευταία εννιά.

Από την άλλη τώρα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα "σοκ" από τον ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι με σκορ 1-3. Οι "πράσινοι" φαίνεται πως πληρώνουν την επιθετική τους δυστοκία, καθώς παρά το γεγονός πως δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες, τα δύο γκολ που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής είναι από το σημείο της άσπρης βούλας. Εξαιρετική παράδοση στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καθώς σε 21 συναντήσεις των δύο ομάδων έχουν ρεκόρ 8-8-5.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένουμε απόψε στη Θεσσαλονίκη, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αγωνιωδώς το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Θεωρώ πως το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 1.87.

Το δεύτερο παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον προέρχεται και πάλι από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:00. Οι Ακρίτες, έχουν κάνει φανταστικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετρούν δύο εκτός έδρας νίκες στις πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2). Απόψε δίνουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, με την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας να βρίσκεται στα ύψη. Στα τελευταία επτά εντός έδρας με τον αποψινό αντίπαλο, μετρά μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και μία μόλις ήττα. Μάλιστα, ενδεικτικό είναι πως στα έξι εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το Under.

Ο Αστέρας με τη σειρά του, αν αναλογιστεί κανείς πως αντιμετώπισε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στις δύο πρώτες αγωνιστικές μοιραία βρίσκεται ακόμα χωρίς βαθμό. Ωστόσο, οι Αρκάδες έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο σε αυτά τα δύο παιχνίδια, με την ομάδα να στοχεύει σίγουρα υψηλότερα. Θεωρούμε πως θα μπει αρκετά προσεκτικά απόψε στο παιχνίδι, με στόχο να σπάσει το "ρόδι" και να πάρει τους πρώτους βαθμούς της σεζόν.

Η μεν Ξάνθη προέρχεται από νίκες και ανεβασμένη ψυχολογία, ο δε Αστέρας ψάχνει αντίδραση. Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, όπως άλλωστε συμβαίνει στις μεταξύ τους συναντήσεις. Επιλογή μας λοιπόν η ισοπαλία σε απόδοση 3.10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu