Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι Ολλανδοί ξανάρχονται!

Πορτογαλία εναντίον Ολλανδίας το βράδυ στο «Ντραγκάο» με έπαθλο το πρώτο Nations League της ιστορίας…

Η Πορτογαλία, πιστή στη φιλοσοφία Σάντος, έφτασε μέχρι τον τελικό με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Χωρίς να εντυπωσιάσει, στον όμιλο άφησε πίσω της την Ιταλία και την Πολωνία. Επί της ουσίας, τα πάντα κρίθηκαν στις δύο αναμετρήσεις με τους Ιταλούς: 1-0 στη Λισαβόνα, 0-0 στο Μιλάνο. Στα ημιτελικά, εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα, την κακή κατάσταση της Ελβετίας και την τρομερή ικανότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο τελείωμα των φάσεων.

Απέναντί της η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία, θα βρει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Όχι ότι συνιστά κάποια μεγάλη επιτυχία η παρουσία της Ολλανδίας στον τελικό, ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη την εικόνα της στην προηγούμενη προκριματική φάση (θυμίζουμε έμεινε εκτός Μουντιάλ) και, κυρίως, το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παρήγαγε από το πρώτο ματς.

Με αντιπάλους όπως η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία και η πάντα ισχυρή Γερμανία, οι «οράνιε» του Ρόναλντ Κούμαν προκάλεσαν αίσθηση, χάνοντας μόνο στο Παρίσι. Στα ημιτελικά το έργο τους ήταν εξίσου δύσκολο, αλλά στην πράξη αποδείχτηκαν καλύτερη ομάδα από τους Αγγλους και έστω στην παράταση κατάφεραν να προκριθούν. Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Φαν ντε Μπέεκ… το μέλλον τους ανήκει.

Το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες του πλανήτη, κάτι το οποίο δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Ναι, φαβορί λόγω έδρας η Πορτογαλία, αλλά η ψαλίδα στο σετ θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο μικρή. Για όσους παίζουν με καλύψεις το 2 draw no bet (που σημαίνει ότι σε περίπτωση παράτασης, επιστρέφεται όλο το ποντάρισμα) είναι μια αρκετά καλή επιλογή.

Σε άλλα νέα, στην Ισπανία απόψε κλείνει το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου για τη Β’ κατηγορία. Θα ακολουθήσουν μες την εβδομάδα οι πρώτοι αγώνες για τα πλέι οφ ανόδου. Σήμερα διεξάγονται τρία ματς, όλα βαθμολογικά αδιάφορα. Οπότε είναι αρκετά πιθανό να δούμε ελεύθερα παιχνίδια, χωρίς σκοπιμότητες και με μπόλικα γκολ. Το over στο Τενερίφη - Σαραγόσα διπλασιάζει το ποντάρισμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu