Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ραντεβού στο Ανφιλντ!

Η Λίβερπουλ έχει το θεωρητικό πλεονέκτημα της ρεβάνς στο Ανφιλντ.

Αν μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκάλοπ σε Βαρκελώνη και Λίβερπουλ για την προτίμηση του κόσμου στους φετινούς τίτλους των «μπλαουγκράνα» οπαδών από τη μία και των «κόκκινων» από την άλλη, το αποτέλεσμα θα ήταν ξεκάθαρο.

Οι μεν θέλουν το Τσάμπιονς Λιγκ όσο τίποτα άλλο. Το έλεγε ο Μέσι στην αρχή της σεζόν, το επανέλαβε πρόσφατα ο Πικέ. Θα θυσίαζαν χωρίς δεύτερη σκέψη τη LaLiga, την οποία κατέκτησαν ξανά φέτος, για όγδοη φορά στα τελευταία έντεκα χρόνια. Οι δε είναι βέβαιο ότι μετά από τόσα πολλά δύσκολα χρόνια, θέλουν καταρχάς να επιστρέψουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Προφανώς δεν θα έλεγαν όχι σε ένα Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όπως και να το κάνουμε, το πρωτάθλημα στην Αγγλία έχει αρχίσει να γίνεται ψύχωση για όλο τον οργανισμό Λίβερπουλ…

Η επιθυμία, όμως, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα γίνει και πράξη. Η Μπαρτσελόνα καλείται να αντιμετωπίσει ίσως το υψηλότερο εμπόδιο που θα μπορούσε να της τύχει αυτή την εποχή για να φτάσει στον τελικό της Μαδρίτης, ενώ η Λίβερπουλ… παρακαλάει Λέστερ και Μπράιτον, ώστε να κόψουν βαθμούς από τη Σίτι και να μπορέσει να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Η σειρά, αγωνιστικά, δείχνει πάρα πολύ ισορροπημένη. Ρίξτε μια ματιά στα τελευταία νέα του ημιτελικού. Η ταμπέλα του φαβορί λέει Μπαρτσελόνα, έστω οριακά, απλά και μόνο επειδή στις τάξεις της έχει τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός, που το καλοκαίρι κλείνει τα 32 του χρόνια, συνεχίζει να κάνει τη διαφορά, όταν και όπως θέλει. Πήρε ανάσες στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος και αναμένεται φρέσκος και ορεξάτος στον σημερινό ημιτελικό.

Η Λίβερπουλ έχει το θεωρητικό πλεονέκτημα της ρεβάνς στο Ανφιλντ. Με την τριπλέτα – φωτιά της επίθεσή της, Μανέ – Φιρμίνο – Σαλάχ, ο Κλοπ ξέρει ότι αν σκοράρει σήμερα, ακόμα και σε περίπτωση ήττας (2-1 π.χ.) έχει πραγματικά καλές πιθανότητες να το γυρίσει σε έξι βράδια στην Αγγλία.

Πατώντας σε αυτό το σκεπτικό, ποντάρουμε στον άσο της Μπαρτσελόνα, τον οποίο οι μπουκ πληρώνουν γύρω στο 1.90. Εντάξει, δεν αποτελεί τη στοιχηματική ευκαιρία της σεζόν, αλλά ασφαλώς δεν θα μπορούσε να πληρώνει και πολύ παραπάνω, όταν η Μπάρσα «τρέχει» στο φέουδό της ένα αήττητο 31 αγώνων (28 νίκες, 3 ισοπαλίες) στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu