Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Σφραγίζει τη πρόκριση απόψε ο Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Κρασνοντάρ στη Ρωσία, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι (27/8), ενώ απόψε διεξάγονται ακόμα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αυτό το διήμερο διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες. Απόψε πραγματοποιούνται τρία παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται μια καλή εμφάνιση στη Ρωσία για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.

Το πρώτο παιχνίδι το οποίο μας κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, είναι η εκτός έδρας δοκιμασία του Ολυμπιακού στη Ρωσία απέναντι στη Κρασνοντάρ για τα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ (22:00). Οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη εβδομάδα στο Φάληρο ήταν εξαιρετικοί φτάνοντας στην άνετη επικράτηση με το εμφατικό 4-0. Πλέον, βρίσκονται μια…ανάσα από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θέλοντας απλώς μια καλή εμφάνιση στο Κρασνοντάρ για να «τσεκάρουν» το εισιτήριο. Με πολλά νέα πρόσωπα παρέταξε την ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς στη Σαββατιάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (1-0), ξεκουράζοντας βασικούς παίκτες ενόψει του σημερινού αγώνα. Αήττητος στα έξι φετινά επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, και συντελεστή τερμάτων 12-0!

Από την άλλη τώρα, η Κρασνοντάρ μετά την βαριά ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χρειάζεται ένα θαύμα για να πάρει την πρόκριση. Παρόλα αυτά, οι Ρώσοι δείχνουν πως θα κυνηγήσουν το παιχνίδι, μιας και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι για το πρωτάθλημα έκαναν εκτεταμένο ροτέισιον, μένοντας τελικώς στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας (1-1). Μεγάλο πλήγμα για τη Κρασνοντάρ, ο σοβαρός τραυματισμός του Καμπελά, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο πρώτο παιχνίδι και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό.

Είναι δεδομένο πως οι Ρώσοι θα βγουν μπροστά από την αρχή του παιχνιδιού, στοχεύοντας στο γρήγορο γκολ που θα τους αναπτερώσει τις ελπίδες. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ταχύτητα και ποιότητα για να «χτυπήσει» στην κόντρα. Επιλογή μας λοιπόν το G/G σε απόδοση 1.60.

Η δεύτερη πρότασή μας προέρχεται και πάλι από το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Ρόζενμποργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00). Η Ρόζενμποργκ φιλοξενεί στο Τρόντχαϊμ την Ντιναμό στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ των Κροατών της περασμένης εβδομάδας. Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται άδικο βάση εικόνας, καθώς οι Νορβηγοί είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν το εκτός έδρας γκολ, ωστόσο έμειναν στο μηδέν. Ωστόσο, στην έδρα τους παρουσιάζονται αρκετά δυνατοί, επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία στην ομάδα πως μπορεί να πάρει την νίκη και να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στους ομίλους. Μάλιστα, στα τελευταία εννιά εντός έδρας για τον θεσμό έχει ρεκόρ 7-1-1.

Η Ρόζενμποργκ βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» αυτή την περίοδο, ενώ παράλληλα μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Η Ντιναμό αναμένουμε να παίξει πιο αμυντικά για να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Το να προκριθούν τελικά οι Νορβηγοί είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο θεωρούμε πως μπορούν να πάρουν απόψε τη νίκη. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 2.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu