Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Στα περίχωρα της Μαδρίτης

Παρασκευή βράδυ, οι περισσότεροι από εσάς θα είστε συντονισμένοι στην τηλεόραση για να δείτε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ορισμένοι όμως εξ ημών θα συντονιστούμε με τα περίχωρα της ισπανικής πρωτεύουσας (μόλις 8 χλμ. απόσταση από το κέντρο της πόλης) γιατί μας ενδιαφέρει ένα ματς από τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας.

Στο κουπόνι ΟΠΑΠ βρίσκουμε το ζευγάρι Αλκορκόν – Μάλαγα. Μια ματιά στη βαθμολογία, μας «λέει» ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές, ότι υπό προϋποθέσεις διεκδικούν μια θέση στα πλέι οφ, άλλωστε απέχουν μόλις 8 πόντους και ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο (8 αγωνιστικές). Είναι όμως έτσι;

Οχι, κατηγορηματικά όχι. Η Αλκορκόν ουσιαστικά είναι αδιάφορη, καθώς για να μπει στην 6άδα θα πρέπει να ξεπεράσει 5 ομάδες. Καθόλου εύκολο. Και μπορεί να προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σαραγόσα, ωστόσο νωρίτερα είχε 6 σερί ματς χωρίς νίκη, με μετριότατες εμφανίσεις. Πιθανόν δηλαδή να… κατάλαβε ότι οι ελπίδες να προλάβει το τρένο των πλέι οφ είναι ελάχιστες.

Από την άλλη, η Μάλαγα. Οι δύο σερί ήττες, αλλά κυρίως η αμυντικογενής τακτική του Χουάν Μουνίθ έφεραν τη διοίκηση στη δυσάρεστη θέση να λύσει τη συνεργασία μαζί του. Εψαχνε έναν άνθρωπο για την άκρη του πάγκου που να ασπάζεται την επιθετική φιλοσοφία, να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές, να τους δώσει κίνητρο για να βγουν στην επίθεση και όχι να περιμένουν πίσω. «Αυτή δεν είναι Μάλαγα», όπως πολύ εύστοχα έγραψε μια τοπική εφημερίδα αμέσως μετά το 1-2 από την Εξτρεμαδούρα το περασμένο Σάββατο.

Και ποιον λέτε ότι βρήκε; Τον Βίκτορ Σάντσεθ, που παλαιότερα ήταν συνεργάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, έφυγε μετά για την Ισπανία (Λα Κορούνια), γύρισε ως πρώτος προπονητής στους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν κατάφερε να μακροημερεύσει και έμεινε μόλις 2 μήνες. Στη συνέχεια πήγε στην Μπέτις και από τον Ιούνιο του 2017 δεν ξαναδούλεψε σε τοπ ομάδα. Για την ακρίβεια, δεν ήταν κάπου πρώτος προπονητής, μόνον ως βοηθός.

Πάμε και στις αποδόσεις. Το 3.00 που δίνει το διπλό… βγάζει μάτια. Δεν το αφήνεις εύκολα να «φύγει», άλλωστε για τη Μάλαγα ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς με Μαγιόρκα και Κάντιθ που θα καθορίσουν το μέλλον της όσον αφορά την είσοδό της στα πλέι οφ.

* Κοιτάξτε λίγο το διπλό στο Πορτ Βέιλ – Στίβενεϊτζ. Χωρίς… λόγο, κυκλοφορεί στο πολύ υψηλό 3.20!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu