Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριγμα σε Γερμανία και Πορτογαλία

Μικρό σε επιλογές το σημερινό κουπόνι, με τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν να προέρχονται από τη Μπουντεσλίγκα και τη Πριμέιρα Λίγκα.

Το πρώτο παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, είναι η αναμέτρηση στο «Βολκσβάγκεν Αρένα», με την Βόλσφμπουργκ να υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ. Παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η πέμπτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, οι «λύκοι» καλούνται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο σερί ισοπαλίες και να «σκαρφαλώσουν» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ αν απόψε μείνουν αήττητοι και στο αποψινό ματς τότε θα πρόκειται για το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους.

Μεσοβδόμαδα, έβγαλαν την υποχρέωση της πρεμιέρας του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας της Ολεξάντρια εντός με 3-1. Σε επίπεδο πρωταθλήματος η Βόλσφμπουργκ, μετρά επτά νίκες στα τελευταία οκτώ εντός έδρας, με μοναδική ήττα αυτή από τη Μπάγερν Μονάχου τη περσινή σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι πως στα πέντε εξ αυτών πέτυχε τουλάχιστον από δύο γκολ.

Η Χόφενχαϊμ με τη σειρά της προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ με 3-0 τη προηγούμενη αγωνιστική. Σε ένα παιχνίδι που απείλησε ελάχιστα, εμφανίστηκαν όλες οι αμυντικές τις αδυναμίες και ελλείψεις. Παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τέσσερις βαθμούς (1-1-2).

Στα τελευταία επτά εκτός έδρας για το πρωτάθλημα μετρά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ στα τέσσερα από αυτά επιβεβαιώθηκε το γκολ γκολ και το Over.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και απόψε έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που δεν πείθει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 1.95.

Εδώ μπορείς να δεις όλα τα σημερινά προγνωστικά από όλους τους αποψινούς αγώνες!

Στην Πορτογαλία τώρα και στην Πριμέιρα Λίγκα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί στο «Χοσέ Αλβαλάδε» την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Φαμαλικάο. Τα «λιοντάρια» προέρχονται από ένα μικρό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, με δύο ισοπαλίες για το πρωτάθλημα και μία ήττα για το Γιουρόπα Λιγκ. Παρόλα αυτά, ο υπηρεσιακό τεχνικός της ομάδας, Πόντε, φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη του συλλόγου και θα παραμείνει στη θέση του. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Σπόρτινγκ μετρά ισάριθμα γκολ/γκολ.

Η Φαμαλικάο με τη σειρά της, έχει βαλθεί να… τρελάνει όλη την «ποδοσφαιρική» Πορτογαλία! Οι νεοφώτιστοι παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί, και οδηγούν τη κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Ενδεικτικό είναι πως την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν εντός έδρας με 4-2 της Πάσος Φερέιρα, δεχόμενοι και τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Απόψε η Φαμαλικάο καλείται να αποδείξει πως δεν πρόκειται για «πυροτέχνημα», απέναντι στο πρώτο δυνατό τεστ που έχει να δώσει μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Η Σπόρτινγκ πέρα του ότι είναι το ξεκάθαρο φαβορί, θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο άσος προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, αδικώντας την εικόνα και τη προσπάθεια των παικτών των φιλοξενούμενων. Επιλογή μας είναι το γκολ/γκολ σε απόδοση 1.70.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu