Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριγμα σε ΠΑΟΚ και Απόλλων Λεμεσού

Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ απόψε, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να ρίχνονται στη «μάχη» της πρόκρισης, διεκδικώντας η κάθε μία ομάδα της δικές τις πιθανότητες.

Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ απόψε, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να ρίχνονται στη «μάχη» της πρόκρισης, διεκδικώντας η κάθε μία ομάδα της δικές τις πιθανότητες. Συνολικά 21 παιχνίδια διεξάγονται απόψε για τους επαναληπτικούς των πλέι οφ του θεσμού.

Το πρώτο παιχνίδι που μας κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, είναι η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στη «Τούμπα» (20:00) για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να διορθώσει την ανορθογραφία του 94ου λεπτού και το λάθος του Πασχαλάκη στο πρώτο παιχνίδι και να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0. Στη Σλοβακία, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, έχοντας και δοκάρι με τον Ζαμπά, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει το εκτός έδρας γκολ. Σημαντική απουσία για απόψε ο Μάτος, που θα απουσιάσει λόγω καρτών. Ωστόσο, εκείνο που προβληματίζει περισσότερο, παρά την εξαιρετική του επιθετική λειτουργία, είναι το γεγονός πως και στα τέσσερα φετινά του παιχνίδια έχει δεχθεί γκολ. Δύο νίκες στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια για το θεσμό, με ρεκόρ 2-0-7.

Από την άλλη τώρα η Σλόβαν, έστω και με την βοήθεια της τύχης, έδειξε απέναντι στον ΠΑΟΚ πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Παραμένει αήττητη στα 13 επίσημα παιχνίδια της για φέτος, με δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ, μετρά επτά νίκες στα οκτώ τελευταία, οι πέντε εκ των οποίων στα φετινά προκριματικά.

Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αναμένουμε να μπει δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τη Σλόβαν να έχει ως στόχο τη διαφύλαξη του σκορ του πρώτου αγώνα. Επιλογή μας είναι το σημείο 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

Περνάμε στη δεύτερη πρόταση για σήμερα, εκεί όπου έχουμε ξεχωρίσει μια ευκαιρία στο παιχνίδι Απόλλων Λεμεσού – Αϊντχόφεν στις 20:00. Στο προηγούμενο αγώνα, οι Κύπριοι γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 στο «Φίλιπς Στάντιον», εξαιτίας ενώς καταστροφικού 15λεπτου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και έχασαν την συγκέντρωσή τους. Πλέον η PSV βρίσκεται «αγκαλιά» με τη πρόκριση, με την αποψινή βραδιά να έχει πάρει ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Απόλλων μετρά ένα εντυπωσιακό εντός έδρας σερί, αφού έχει το απόλυτο νικών στα τελευταία δέκα παιχνίδια σε προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, στα 9 εξ αυτών έχει πετύχει από δύο γκολ και πάνω.

Η πρόκριση έχει κριθεί ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία, με τον Απόλλωνα να θέλει να «κλείσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Απέναντι σε μια Αϊντχόφεν που ταξίδεψε στην Κύπρο για την…υποχρέωση, μπορεί να πάρει τη νίκη. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 3.20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu