Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριγμα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γαλλία

Σήμερα «κλειδώνουν» οι τρεις τελευταίες θέσεις για τους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολο έργο για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ αγωνιστική δράση έχουμε και στη Λιγκ 1 της Γαλλίας.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από τα αποψινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αναμφίβολα η εκτός έδρας αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ στην Ολλανδία με τον Άγιαξ (22:00). Οι Κύπριοι όχι μόνο δεν φοβήθηκαν το όνομα και το βάρος της φανέλας του «Αίαντα», αλλά κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους, με το τελικό 0-0 του πρώτου αγώνα να τους αδικεί βάση εικόνας. Απόψε όμως έχουν πολύ δύσκολο έργο στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», με τον τεχνικό, Τόμας Ντολ, να αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πιο ανασταλτικούς προσανατολισμούς. Στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά της διοργάνωσης, μετρά οκτώ N/G και Under.

Από την άλλη τώρα, στις τάξεις του Άγιαξ υπάρχει προβληματισμός για την κακή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο πρώτο παιχνίδι οι Ολλανδοί αντίκρισαν οκτώ (!) κίτρινες κάρτες (ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ), δείγμα του ότι είχαν πολλά νεύρα μιας και το παιχνίδι δεν τους «έβγαινε». Ξεκούραστη θα αγωνιστή απόψε η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, μιας και δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στα τελευταία 9 εντός έδρας σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, μετρά 7 Over, ενώ στα έξι από αυτά πέτυχε πάνω από δύο γκολ.

Ο Άγιαξ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση. Ο ΑΠΟΕΛ, αναμένουμε να παίξει αμυντικά και να ψάξει να βρει το εκτός έδρας γκολ στην κόντρα. Επιλογή μας λοιπόν το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.30.

Το δεύτερο παιχνίδι μας κέντρισε το στοιχηματικό ενδιαφέρον από το σημερινό κουπόνι, προέρχεται από τη Λιγκ 1 της Γαλλίας, εκεί όπου η Νις θα υποδεχθεί τη Μαρσέιγ στις 22:00. Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι του γαλλικού Νότου, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καθόλου καλές σχέσεις.

Εξαιρετικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν για τη Νις, που έχει το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με νίκες επί της Αμιάν και Νιμ με το ίδιο σκορ 2-1. Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώς, από αγγλικό κολοσσό, έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας. Μάλιστα, η Νις αναμένεται να κινηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ της στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Μόλις μία ήττα στα τελευταία 15 εντός έδρας σε επίπεδο πρωταθλήματος, με ρεκόρ 10-4-1, ενώ έχει και 13/15 Under!

Άσχημο ξεκίνημα για τη Μαρσέιγ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μόλις έναν βαθμό. Μάλιστα, δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα, δείχνοντας πως έχει σαφές επιθετικό πρόβλημα. Δείχνει αρκετά κουρασμένη σε αυτά τα πρώτα δύο παιχνίδια, ενώ χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δέσει σαν σύνολο. Αήττητη στα τελευταία τέσσερα εκτός για το πρωτάθλημα, με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Η ψυχολογία στη Νις βρίσκεται στα ύψη τόσο λόγω του 2/2, όσο και για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά. Απέναντί της μια Μαρσέιγ που δείχνει πως «ψάχνεται» ακόμα. Θεωρούμε πως βρίσκεται πολύ ψηλά ο άσος για τα δεδομένα της αναμέτρησης, για αυτό και επιλέγουμε τη νίκη της Νις σε απόδοση 3.25!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu