Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριγμα στην Σκανδιναβία

Πρεμιέρα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ (13/7) να είναι αρκετά πλούσιο σε επιλογές.

Ξεκινούν σιγά σιγά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τις ομάδες από Ρωσία, Δανία, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σλοβενία να ρίχνονται μέσα στο κατακαλόκαιρο στη μάχη του τίτλου. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, επομένως θα απέχουμε σήμερα από αυτά τα παιχνίδια μέχρι να έχουμε ένα καλό δείγμα για τις δυνατότητες των ομάδων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται πολλά πρωταθλήματα όπως το Σουηδικό, από το οποίο μάλιστα κρατάμε ένα σημείο. Στις 17:00 η ΑΪΚ Στοκχόλμης φιλοξενεί την Έλφσμποργκ για την 15η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στην Αρμενία με 2-1 από την Αραράτ την περασμένη Τρίτη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι εντός των «τειχών» επικράτησαν δύσκολα εκτός έδρας της Κάλμαρ. Η ΑΪΚ δεν έχει κερδίσει στα τελευταία δύο εντός έδρας, ενώ μετρά έξι σερί Under με 5/6 να επιβεβαιώνεται και το N/G.

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Έλφσμποργκ, η οποία έχει μείνει στα τελευταία πέντε παιχνίδια μακριά από το τρίποντο (δύο ήττες τρεις ισοπαλίες). Μάλιστα η τελευταία της νίκη ήρθε πολύ δύσκολα απέναντι στην ουραγό ΑΦΚ Γιουνάιτεντ πριν από δύο μήνες. Εκτός έδρας την φετινή σεζόν έχει ρεκόρ 1-2-4.

Η ΑΪΚ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα εντός έδρας, ενώ θέλει να βγάλει αντίδραση και να χτίσει ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού με την Αραράτ. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.73 στις περισσότερες στοιχηματικές.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά προέρχεται και αυτό από την Σκανδιναβική χερσόνησο και συγκεκριμένα από το πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Η Σεϊναγιόεν υποδέχεται την ουραγό Βάασα στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την βαριά εκτός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Ίλβες με 3-0, ενώ στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της έχει σημειωθεί G/G. Αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι δίνονται οι Εστ ( βασικός κίπερ), Σάραγιάρβι (μπακ) και Κάντιο (βασικός στόπερ).

Από την άλλη πλευρά, η Βάασα βρίσκεται στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 7 βαθμούς, καθώς σε 14 αγωνιστικές δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τρίποντο και μετρά επτά ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως σε όλα τα παιχνίδια που έχει ηττηθεί, έχει χάσει με ένα γκολ διαφορά. Παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Βούορινεν, αναλαμβάνει ο βοηθός του. Σημαντική απουσία ο αρχηγός της ομάδας λόγω τιμωρίας.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στο κύπελλο με την Βάασα να «δραπετεύει» με το διπλό (1-2). Στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Σεϊναγιόεν το ρεκόρ είναι 2-1-3. Η αλλαγή προπονητή των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με τις αναμενόμενες απουσίες της Σεϊναγιόεν μας οδηγεί προς το διπλό. Ρισκάρουμε λοιπόν και επιλέγουμε το διπλό Draw no bet σε απόδοση 3.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu