Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριγμα στους γηπεδούχους

Πλούσια αγωνιστική δράση απόψε για τα προκριματικά του Euro 2020, με τις «μάχες» του έβδομου ομίλου να τραβούν όλα τα φώτα πάνω τους.

Συνέχεια δράσης για τα προκριματικά του Euro 2020, καθώς απόψε διεξάγονται δέκα αναμετρήσεις για την έκτη αγωνιστική των ομίλων 3,5,7 και 9.

Το πρώτο παιχνίδι που μας κέντρισε το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι το μεγάλο ντέρμπι του έβδομου ομίλου, μεταξύ Πολωνίας και Αυστρίας στη Βαρσοβία (21:45). Την περασμένη Παρασκευή, οι Πολωνοί γνώρισαν την πρώτη απώλεια βαθμών, καθώς ηττήθηκαν εκτός έδρας με 2-0 από τη Σλοβενία. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκαν γκολ, μετά από τέσσερα σερί παιχνίδια που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Με νίκη απόψε, ανεβάζουν την διαφορά στο +6 από την αποψινή αντίπαλό τους, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την πρώτη θέση του ομίλου. 5/5 n/g μετρά μέχρι στιγμής στην διοργάνωση η Πολωνία.

Από την άλλη, η Αυστρία έκανε έναν… υγιεινό περίπατο απέναντι στην αδύναμη Λετονία, επικρατώντας με 6-0, έχοντας πλέον «χτίσει» ψυχολογία. Παρά το άσχημο ξεκίνημα με δύο ήττες στον όμιλο, έχει βρει τα πατήματά της και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στα τελικά του Γιούρο 2020. Στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, μετρά επτά νίκες, μία ισοπαλία και μόλις δύο ήττες.

Η Πολωνία αναμένουμε να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα και μέσα στο «σπίτι» της μπορεί να πάρει τη νίκη που θα της χαρίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση του ομίλου. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 2.20.

Το δεύτερο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε, προέρχεται και πάλι από τον έβδομο όμιλο και την αναμέτρηση Σλοβενία – Ισραήλ (21:45). Η ψυχολογία βρίσκεται στα…ύψη στο «στρατόπεδο» της Σλοβενίας, μετά και την μεγάλη νίκη επί της Πολωνίας. Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη σερί της νίκη στον όμιλο, μετά το εμφατικό 5-0 στην έδρα της Λετονίας. Πλέον, οι ελπίδες για κατάληψη της δεύτερης θέσης και πρόκριση στην τελική φάση του Γιούρο έχουν αναπτερωθεί, καθώς βρίσκονται στο -1 από την Αυστρία, η οποία όπως είπαμε και πριν δίνει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Το Ισραήλ με την σειρά του «κόλλησε» στην εντός έδρας ισοπαλία με τα Σκόπια (1-1), δείχνοντας πως δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» τον τελευταίο καιρό.

Θα στηρίξουμε τη Σλοβενία, που δείχνει να έχει το μομέντουμ, με την έδρα να παίζιε και αυτή τον δικό της σημαντικό ρόλο. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 1.88.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu