Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριξη σε Βραζιλία και Σενεγάλη

Επιστροφή στο Κόπα Αμέρικα με τη φάση των νοκ άουτ και φουλ αγωνιστική δράση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Τα ξημερώματα έχουμε επιστροφή στη δράση στο Κόπα Αμέρικα για τα κρίσιμα παιχνίδια της φάσης των «8». Η αρχή γίνεται στις 3:30 ώρα Ελλάδος με την οικοδέσποινα Βραζιλία να τίθεται αντιμέτωπη με την Παραγουάη, με φόντο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η «Σελεσάο» συγκέντρωσε 7 βαθμούς και κατέκτησε την πρώτη θέση του α’ ομίλου, κερδίζοντας στην πρεμιέρα τη Βολιβία (3-0) και την τελευταία αγωνιστική το Περού (5-0), ενώ έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τη Βενεζουέλα. Από την άλλη, η Παραγουάη τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου της με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, παίρνοντας τελικώς το εισιτήριο για τη φάση των νοκ άουτ ως μία εκ των δύο καλύτερων τρίτων.

Η ομάδα του Τίτε είναι αδιαμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί, τόσο για τη σημερινή  αναμέτρηση όσο και για την κατάκτηση του τροπαίου. Το σύνολο που παρουσιάζει η Βραζιλία έχει εξαιρετική ομοιογένεια, δείχνοντας πολύ καλό αμυντικό πρόσωπο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (τρία επίσημα, δύο φιλικά) δεν έχει παραβιαστεί η εστία του Αλισον.

Επειδή ο άσος συναντάται σε εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις, έχει αξία να ποντάρουμε στον συνδυασμό άσο και no goal σε απόδοση 1.57.

Μανέ εναντίον Μαχρέζ!

Αγωνιστική δράση έχουμε όμως και στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τρεις ακόμα αναμετρήσεις για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η Μαδαγασκάρη αντιμετωπίζει το Μπουρουντί για τον δεύτερο όμιλο (17:30), με το σημερινό πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια Σενεγάλη-Αλγερία και Κένυα- Τανζανία για τον τρίτο όμιλο.

Οπως είναι φυσικό, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στην επικείμενη μονομαχία μεταξύ των Σαντιό Μανέ και Ριγιάντ Μαχρέζ, στην προσπάθεια που κάνουν οι εθνικές τους ομάδες για κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Ο αστέρας της Λίβερπουλ θα δώσει κανονικά το «παρών» στην ενδεκάδα των «λιονταριών», καθώς εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, Αλιού Σισέ, ενισχύοντας την επιθετική φαρέτρα.

Στην πρεμιέρα του ομίλου, η Σενεγάλη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κερδίζοντας την Τανζανία με σκορ 2-0 χωρίς να… ιδρώσει, σπαταλώντας όμως ένα «τσουβάλι» ευκαιρίες, κυρίως με τον Νιάνγκ. Αυτή ήταν η έβδομη σερί νίκη και μάλιστα συνδυάστηκε χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα, όπως και στα 6/7 τελευταία!

Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής των Φεννέκων, Τζαμέλ Μπελμαντί, με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στην Κένυα. Η Αλγερία επέβαλε από νωρίς στην αναμέτρηση τους δικούς της κανόνες, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά από το πρώτο κιόλας μέρος την υπόθεση νίκη χάρη στα γκολ των Μπουνετζάχ (πέν. 34’) και Μαχρέζ (43’).

Η παράδοση μπορεί να είναι με το μέρος της Αλγερίας (12-5-4), έχοντας μάλιστα τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα, όμως η επιστροφή του Μανέ ανεβάζει επίπεδο την επιθετική γραμμή της Σενεγάλης, που από τη μέση και μπροστά είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Επιλογή μας ο άσος της Σενεγάλης, τον οποίο τον συναντάμε σε απόδοση 2.20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu