Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Στο κυνήγι της τετράδας η Τορίνο

Όσοι παρακολουθούν μανιωδώς το ιταλικό πρωτάθλημα (είναι πολλοί αυτοί), γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι η υπόθεση τίτλος έχει κριθεί από το… περασμένο καλοκαίρι.

Οταν η διοίκηση της Γιουβέντους άδειασε τα ταμεία της για να ντύσει στα μπιανκονέρι χρώματα τον Ρονάλντο, η μεγάλη απόσταση που ήδη τη χώριζε από τις συνδιεκδικήτριες έγινε χαώδης.

Αν θυμόμαστε καλά, οι μπουκ έδιναν 1.30 να πάρει η Γιούβε το πρωτάθλημα. Ευκολάκι… Απέμενε μόνο η επιβεβαίωση. Ηρθε κι αυτή πριν από τρεις αγωνιστικές, οπότε όσοι ήθελαν να κάνουν… τοκογλυφία, πέρασαν από το ταμείο. Η σεζόν όμως δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη για τη «γηραιά Κυρία», καθώς ο μεγάλος στόχος, το Τσάμπιονς Λιγκ, βρήκε… τοίχο από τα πιτσιρίκια του Αγιαξ.

Απόψε, η Γιουβέντους υποδέχεται την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης. Κάποτε, υπήρχε αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ωστόσο τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια «χαλαρότητα» στις σχέσεις. Κολλητοί βέβαια, δεν θα γίνουν ποτέ. Για την «Γκρανάτα», οι δύο τελευταίες νίκες (με Τζένοα και Μίλαν) έβαλαν ξανά στην κουβέντα την 4άδα. Διόλου απίθανο να «τρυπώσει» στην 4η θέση, άλλωστε μέχρι το φινάλε θα δούμε αρκετά ματς μεταξύ των 5 ομάδων που τη διεκδικούν. Τα στατιστικά στοιχήματος είναι στη διάθεσή σας.

Οσο για το σημερινό παιχνίδι, αυτό που οφείλει να κάνει η Τορίνο είναι να εξαντλήσει όποιες ελπίδες τής αναλογούν. Οκ, δύσκολα θα κερδίσει (από το 1995 έχει να κάνει διπλό!), αλλά μπορεί να κοντράρει την αντίπαλό της. Θυμίζουμε ότι η Γιούβε δεν θα έχει Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ντόουγκλας Κόστα και Κεντίρα. Πώς μεταφράζεται το να την κοντράρει; Να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ώστε να πληρωθούμε το goal/goal σε απόδοση 1.82. Μια (καθ’ όλα) δίκαιη απόδοση.

* Έχει πάρει τέτοια φόρα η Λειψία, που δεν σταματά. Σε ένα ελεύθερο, δίχως σκοπιμότητες, ματς με τη Μάιντζ σήμερα, το over 3,5 πληρώνει πάνω από 2.10. Not bad…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu