Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Τελικοί για όλα τα γούστα

Φινάλε της σεζόν και οι τελικοί έχουν την τιμητική τους. Στα Κύπελλα, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ακόμα και στα πρωταθλήματα, παιχνίδια που κρίνουν ανόδους, ακριβά εισιτήρια, παραμονές…

Λίγες μέρες πριν από το Γιουρόπα Λιγκ στο Μπακού και το Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη, σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις τελικούς Κυπέλλων. Στη Γερμανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Σκωτία.

Παρόλα αυτά, θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με έναν λιγότερο εμπορικό τελικό. Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο μυθικό «Γουέμπλεϊ», Νιούπορτ και Τρανμίρ θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Με τη συμπαράσταση περίπου 15.000 οπαδών τους, από Ουαλία και Λίβερπουλ αντίστοιχα, αναμένεται μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο αουτσάιντερ, που στην προηγούμενη φάση των μπαράζ έκαναν την έκπληξη.

Η Νιούπορτ τρέχει αήττητο 12 αγώνων, το κορυφαίο στην ιστορία της και ψάχνει την επιστροφή της στην Α’ Αγγλίας μετά από 32 χρόνια. Υστερεί σε ποιότητα, αλλά ποιος μπορεί να της αφαιρέσει το δικαίωμα στο όνειρο, όταν στην προηγούμενη φάση έβγαλε έξω τη Μάνσφιλντ, που βάσει ρόστερ φάνταζε με γκραν φαβορί για την άνοδο.

Ρίξτε μια ματιά στα στατιστικά στοιχήματος.

Η Τρανμίρ, από την άλλη πλευρά, είναι πιο έμπειρη. Αλλωστε είναι η τρίτη σερί σεζόν που φτάνει στο «Γουέμπλεϊ». Εχει στη διάθεσή της τον κορυφαίο σκόρερ της κατηγορίας (Νόργουντ) και προσφέρεται σε τιμές οριακού φαβορί.

Θεωρούμε όμως πως θα χρειαστούν παραπάνω από τα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας για να λύσουν τις διαφορές τους. Η ισοπαλία είναι ένα ενδεχόμενο που μόνο απίθανο δεν μοιάζει για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Στη Β’ Ισπανίας η Σπόρτινγκ Χιχόν φιλοξενεί την Αλμπαθέτε. Για τη Χιχόν, του Ρούμπιν Λουντ και του Ούρος Τζούρτζεβιτς, το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η άνοδος χάθηκε, όχι με τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, όσο κυρίως στην αρχή της σεζόν. Για την Αλμπαθέτε, αντίθετα, είναι ένα ματς το οποίο μπορεί να της εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό μια θέση στα πλέι οφ ανόδου. Παράλογο να δίνεται αουτσάιντερ η ομάδα που το θέλει περισσότερο. Με λιγότερο ρίσκο, κοιτάμε το Χ2 στο 1.65.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu