Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: «Τίμιος» άσος

Οι απουσίες και το κίνητρο των ομάδων.

Αν καθίσουμε να κουβεντιάσουμε για τον σημερινό αγώνα στο Ηράκλειο, θα μας πάρει πολλή ώρα. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης, η βαθμολογική ανάγκη των δύο αντιπάλων (εδώ η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ) και ο χαρακτήρας «τελικού» είναι στοιχεία που οφείλουμε να υπολογίσουμε πριν ποντάρουμε.

Ωστόσο, υπάρχει μια παράμετρος που -κατά την άποψή μας- είναι η πιο σημαντική. Ο λόγος για τις απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης. Διαβάστε τέσσερα ονόματα, φέρτε στο μυαλό σας πώς αναπτύσσεται η ομάδα του Παράσχου και πιθανόν να συμφωνήσετε μαζί μας στην τελική επιλογή σημείου.

Εχουμε και λέμε: Καλτσάς off, Κυριακόπουλος off, Πασαλίδης off, Ιγκλέσιας off. Αν θέλετε την προσωπική μας άποψη, πρόκειται για τους τέσσερις πυλώνες (μαζί με τον Μουνάφο, που οργώνει όλο το κέντρο) των Αρκάδων στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο πρόσφατο ματς των Ιωαννίνων (0-0), ο Ιγκλέσιας φαινόταν σαν να παίζει για… δύο. Εδενε την άμυνα με την επίθεση, βγήκε πολλές φορές μπροστά να απειλήσει, ενώ πίσω έδωσε μάχες και τις κέρδισε (σχεδόν) όλες.

Εξαιρετική σεζόν κάνει και ο Πασαλίδης. Λογικό να έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων της χώρας μας, ενώ η αγωνιστική άνοδος του Κυριακόπουλου είναι δεδομένη, γι’ αυτό δύσκολα θα μείνει στην Τρίπολη και μετά το καλοκαίρι. Οσο για τον Καλτσά, μπορεί να στερείται διάρκειας, όμως παραμένει ένας επιθετικός που δεν θα διστάσει να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, θα πιέσει την αντίπαλη άμυνα, θα κυνηγήσει μπάλες, θα βρεθεί πολλές φορές σε θέση για γκολ, γενικά είναι εξαιρετικά χρήσιμος.

Ας… φύγουμε από τις απουσίες, να πάμε στο κίνητρο των ομάδων. Θεωρούμε ότι για τον ΟΦΗ είναι ισχυρότερο. Πρέπει πάση θυσία να νικήσει, να φτάσει στους 31 πόντους και αναλόγως με το αποτέλεσμα του ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη να ξέρει από απόψε αν χρειάζεται βαθμούς στο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική. Οχι ότι ο Αστέρας δεν… καίγεται. Αλλά έχει ήδη 29 και υπολογίζει σε τρεις ακόμα (εύκολα ή δύσκολα) στο φινάλε με τον Πανιώνιο στο «Θ. Κολοκοτρώνης», άρα μπορεί να πάει στους 32. Για να κινδυνέψει, θα πρέπει ο ΠΑΣ να κάνει δύο νίκες (εκτός με Πανιώνιο, εντός με ΠΑΟΚ). Σημειώστε, επίσης, ότι ο Αστέρας «έχει» την ισοβαθμία με τη Λάρισα, που ναι μεν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 31 πόντους, αλλά αντιμετωπίζει ΑΕΚ και Ολυμπιακό…

Για να μην το πολυκουράζουμε, ο άσος κυκλοφορεί σε δίκαιες τιμές. «Τσίμπησε» λίγο προς τα κάτω από την Παρασκευή το βράδυ, αλλά ακόμα «παίζεται».

* Μια που είπαμε πιο πάνω για δίκαιες τιμές, άλλη μία εντοπίσαμε στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στο Τουλούζ – Λιλ, το διπλό είναι πάνω από 2.20. Μπαίνει στις επιλογές μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu