Στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το 1.80 του Μέσι

Απόψε θα παιχτεί το… β’ ημίχρονο της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγιαξ – Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γ. – Μπαρτσελόνα βγαίνουν στη σκηνή, προσδοκώντας να πάρουν το χειροκρότημα του κόσμου και -πολύ περισσότερο- το προβάδισμα ενόψει των ρεβάνς.

Από το σημερινό κουπόνι ποδοσφαίρου λοιπόν θα επικεντρωθούμε σε ένα ματς, αυτό που θα διεξαχθεί στο «Θέατρο των Ονείρων». Οι αποδόσεις και τα σημεία είναι στη διάθεσή σας να τα μελετήσετε όσο πιο αναλυτικά μπορείτε. Εμείς, θα κάνουμε focus σε έναν παίκτη. Ναι, καλά καταλάβατε. Σε αυτόν που πέφτουν όλοι οι προβολείς κάθε φορά που εμφανίζεται στην… παράσταση.

Οι στατιστικολόγοι που ασχολούνται με τα κατορθώματα του Μέσι είναι σίγουρο ότι δουλεύουν full time. Πότε για να καταγράψουν τα γκολ, τις ασίστ, τα αμέτρητα ρεκόρ που σπάει, γενικά τα ιλιγγιώδη νούμερα που τον συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια της απόλυτης ποδοσφαιρικής καταξίωσης.

Μάλιστα, ενόψει του σημερινού αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», βγήκε στην… επιφάνεια ένα στατιστικό που ομολογουμένως προκαλεί εντύπωση: ο Αργεντινός άσος έχει σκοράρει 22 φορές απέναντι σε αγγλικούς συλλόγους. Θέλετε να το κάνουμε πιο… επίκαιρο; Εχει πετύχει τα 6 από τα 8 τελευταία γκολ των «μπλαουγκράνα» σε αγγλικό έδαφος! Φέτος, μάλιστα, βρήκε δίχτυα δύο φορές κόντρα στην Τότεναμ στη φάση των ομίλων.

Κάπως έτσι μπορεί να εξηγηθεί η απόδοση (1.80) για anytime scorer απόψε. Την επιλέγουμε χωρίς πολλή σκέψη, άλλωστε τελευταία δείχνει σεληνιασμένος και δεν σταματά να σκοράρει.

Κι αν ψάχνετε να βρείτε τι έχει κάνει με τη Γιουνάιτεντ, δεν χρειάζεται πολύς κόπος. Φέρτε στη μνήμη σας τους τελικούς του 2009 και του 2011, σε Ρώμη και Λονδίνο αντίστοιχα…

Αγιαξ – Γιουβέντους

Στο άλλο ματς της βραδιάς, τίθενται αντιμέτωπες δύο τελείως διαφορετικές σχολές. Ο Αγιαξ έχει τον ενθουσιασμό, τη δίψα για διάκριση, εξάλλου είναι η ομάδα που έκανε το τέλειο παιχνίδι στη Μαδρίτη πριν από έναν μήνα, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών. Η Γιουβέντους στηρίζεται στην εμπειρία, πιστεύει ότι φέτος είναι η χρονιά της, έφερε τον Ρονάλντο στο Τορίνο για να δείξει το δρόμο, άλλωστε ουδείς γνωρίζει καλύτερα από αυτόν τα κατατόπια.

Ψάχνοντας για προγνωστικά στοιχήματος στον αγώνα του Αμστερνταμ, το μάτι πάει απευθείας στο over. Κινείται πολύ κοντά στον διπλασιασμό, υψηλότερα από κάθε άλλο αντίστοιχο σημείο τούτο το διήμερο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οποιος το επιλέξει, το σίγουρο είναι ότι παίζει σωστά και απλά περιμένει να επαληθευτεί…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu