Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Τώρα που πήρε φόρα

Μπαίνοντας στο… βιράζ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, οι επιλογές μας προσαρμόζονται με βάση τα «θέλω» των ομάδων. Αντίστοιχα, πετσοκομμένες δείχνουν οι αποδόσεις για όσες «καίγονται».

Ενα ματς θα μας απασχολήσει σήμερα από το κουπόνι ποδοσφαίρου. Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ για την Α’ Γαλλίας. Οι «στεφανουά» κάνουν εκπληκτικό ντεμαράζ και με 4 σερί νίκες έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είναι μόνο οι νίκες τους, είναι -πολύ περισσότερο- οι πειστικές εμφανίσεις τους: 3-0 την Μπορντό, 2-0 στη Ρεμς, 2-0 την Τουλούζ, 3-2 στο Μονακό (απέναντι σε ομάδα δηλαδή που χρειαζόταν πάση θυσία τους βαθμούς). Απόψε, υποδέχονται την αδιάφορη, πλην όμως επικίνδυνη, Μονπελιέ, την ομάδα που τους ακολουθεί στη βαθμολογία. Θα αναρωτηθεί κάποιος «γιατί αδιάφορη η Μονπελιέ;». Να απαντήσουμε. Με τη διαφορά στους 7 βαθμούς, πρέπει να κάνει τρεις νίκες και αντίστοιχα η Σεντ Ετιέν τρεις ήττες μέχρι το φινάλε για να μπει σε ευρωπαϊκή θέση. Και μπορεί στο ποδόσφαιρο να έχουμε δει… τρελές ανατροπές, αλλά η Σεντ Ετιέν έχει στη συνέχεια δύο βατά παιχνίδια, με Νις και Ανζέ.

Πού καταλήγουμε; Σε ένα combo, 1+Over, που πληρώνει αξιοπρεπέστατα (2.35). Ας επιχειρηματολογήσουμε. Από τη μία η εντυπωσιακή συνέπεια της γηπεδούχου στο σκοράρισμα, από την άλλη τα ανοιχτά ματς που προσφέρει εσχάτως η Μονπελιέ. Δεν έχει τίποτα να χάσει, θα μπει να χαρεί το 90λεπτο και ό,τι γίνει.

Πάντως, για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις, να σημειώσουμε κάτι: τα τρία τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεξήχθησαν μέρα Παρασκευή, ανεξαρτήτως έδρας, είχαν ακριβές σκορ 0-1!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu