Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ωδή στον Μέσι… και το Ανφιλντ

Το τέλος του πρώτου ημιτελικού στη Βαρκελώνη βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ χαμογελαστό. Ο Γερμανός είναι πολύ cool τύπος. Δεν ειρωνευόταν.

Απλά ήθελε να περάσει το μήνυμά του στον υπόλοιπο κόσμο. Η Λίβερπουλ, την οποία είχαμε κοντράρει στοιχηματικά την Τετάρτη στη Βαρκελώνη, έκανε μια εμφάνιση αντάξια της ιστορίας της και ο ίδιος αισθανόταν υπερήφανος για τους παίκτες του. Δεν είναι πολλές οι ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν υψώσει τόσο πολύ το ανάστημά τους στο «Καμπ Νόου».

Είτε σταθούμε στην αστοχία του Σαλάχ και του Μανέ, είτε σταθούμε στον παράγοντα τύχη, στο τέλος της βραδιάς όλοι θα συμφωνήσουμε ότι τη διαφορά την έκανε ένας παίκτης. Ο κορυφαίος του πλανήτη. Ο Λιονέλ Μέσι εδώ και μια τριετία έβλεπε τη Ρεάλ να πηγαίνει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Κατάλαβε ότι τα τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ που έχει κατακτήσει (2005, 2009, 2011, 2015) είναι λίγα για τη δική του κλάση και τη μεγάλη του καριέρα. «Να φέρουμε αυτό το όμορφο κύπελλο εδώ» έλεγε τον Αύγουστο στο κοινό της Μπάρσα.

Στοιχηματικά, στο Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα δεν θα ασχοληθούμε με σημεία. Θα πηγαίναμε στον άσο, αν και εφόσον έπαιζαν Σαλάχ και Φιρμίνο. Να πας στο διπλό; Η Μπαρτσελόνα δεν το χρειάζεται…

Αντίθετα, θα ποντάρουμε σε δύο εναλλακτικές επιλογές. Το over 1.5 του πρώτου ημιχρόνου, που προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.30, είναι η βασική. Στη λογική ότι η Λίβερπουλ, έστω πληγωμένη, θα μπει να ψάξει τη μεγάλη ανατροπή και θα πάρει ρίσκα από νωρίς. Το «Ανφιλντ» και η αύρα του βοηθάνε προς αυτή την κατεύθυνση. Το γεγονός ότι η Μπάρσα επίσης θέλει ένα γκολ για να ηρεμήσει οριστικά, επίσης. Το δεύτερο ποντάρισμα είναι ο Μέσι. Κοντά στον διπλασιασμό πληρώνει ο Αργεντινός για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς. Μετά την εμφάνισή του την προηγούμενη Τετάρτη, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν αμφιβολίες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu