Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ωρα Τσάμπιονς Λιγκ

Πλούσια αγωνιστική δράση στο σημερινό κουπόνι, με τις πρώτες αναμετρήσεις για τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λινγκ να δεσπόζουν στο πρόγραμμα.

Στη «μάχη» του πρώτου προκριματικού γύρου ρίχνονται απόψε οι ομάδες, με οκτώ αναμετρήσεις να περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα. Παράλληλα, διεξάγονται ακόμα τρία παιχνίδια για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το παιχνίδι της Σούντουβα με τον Ερυθρό Αστέρα στη Λιθουανία (21:00). Η μοίρα τα έφερε έτσι, που οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες όπως και πέρσι, όταν οι Σέρβοι πήραν την πρόκριση με δύο νίκες για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, μιας και το πρωτάθλημα της χώρας της είναι σε εξέλιξη. Επειτα από το πέρας 17 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή έχοντας 14 νίκες και 3 ήττες. Παρουσιάζεται αρκετά επιθετική, έχοντας 14 παιχνίδια σερί στα οποία πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ.

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις φετινές υποχρεώσεις του ο Ερυθρός Αστέρας, που οφείλει να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας έχει μία νίκη δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Μετρά τέσσερις σερί προκρίσεις σε προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για την πρόκριση. Διαθέτει ποιότητα και εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια. Η Σούντουβα, από την άλλη, ποντάρει στον αγωνιστικό ρυθμό που έχει και, βέβαια, στην έδρα της. Μπορεί να πετύχει γκολ απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα «ψάχνεται» αγωνιστικά. Επιλογή μας λοιπόν το G/G που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.08.

* Οποιος δεν θέλει τούτες τις μέρες να ασχοληθεί με το στοίχημα, υπάρχει και το καζίνο με δωρεάν φρουτάκια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu