Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Χάνει μεν, σκοράρει δε

Οσοι ασχολούνται με το στοίχημα, κουβαλάνε κάποια «κολλήματα». Για παράδειγμα, ακολουθείς μια ομάδα για 2-3 αγωνιστικές. Βλέπεις ότι δεν σου… βγαίνει, αλλά συνήθως επιμένεις. Ειδικά αν έχεις εικόνα…

Το Σάββατο προτείναμε από τούτη εδώ τη στήλη τον άσο της Βαγιεκάνο στο ματς με την Ουέσκα. Δεν ήρθε, 0-0 έληξε ο αγώνας. Αλλά όσοι είδαν έστω και στιγμιότυπα, θα διαπίστωσαν ότι οι Μαδριλένοι δικαιούνταν 100% τη νίκη. Δοκάρι είχαν, ευκαιρίες είχαν, την πρωτοβουλία σε όλο το 90λεπτο, μέχρι και ακυρωθέν γκολ. Αδικα, κατά τη γνώμη μας, διότι ο διαιτητής γύρισε τελείως πίσω τη φάση για να υποδείξει ένα οφσάιντ που ναι μεν ήταν, αλλά η μπάλα παίχτηκε αρκετά δευτερόλεπτα στη συνέχεια. Τέλος πάντων, το VAR έχει (πολύ) θετικά στοιχεία να το συνοδεύουν, όμως μη φτάσουμε στο σημείο να εξετάζουμε κάθε, μα κάθε, φάση. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι αγώνες θα διαρκούν πάνω από 120 λεπτά.

Γιατί αναφερθήκαμε στη Βαγιεκάνο; Διότι, έχουμε την πεποίθηση ότι απόψε παίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Οχι ότι διατηρεί πολλές ελπίδες, αλλά βγάζει έναν τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο, δίνει την ψυχή της, διεκδικεί κάθε μπάλα. Δεν είπαμε όμως ακόμα πόσο δύσκολη αποστολή έχει σήμερα. Η Σεβίλλη (αυτή είναι η αντίπαλός της) δεν εγκαταλείπει τη μάχη της 4άδας και μέχρι τέλους θα προσπαθεί να μπει εκεί. Απομένουν 5 αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν. Ωστόσο, τελευταία βγάζει μια δυσκολία στην άμυνα, δέχεται πολλές φάσεις, σπάνια κρατά το μηδέν πίσω.

Οπως ίσως καταλάβατε, η επιλογή μας δεν έχει να κάνει με τον άσο (το 1.30 είναι… σαν να μην υπάρχει), αλλά με το goal/goal. Κοιτάξτε τα 6 τελευταία εκτός έδρας αποτελέσματα και τα στατιστικά της Βαγιεκάνο: σε όλα ηττήθηκε, σε όλα όμως σκόραρε! Και το «καλό» είναι ότι στα 5 από αυτά βρήκε δίχτυα στο α’ ημίχρονο, άρα έχουμε… ελπίδες να «κυκλώσουμε» από νωρίς το σημείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu