Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Από τη Λαμία ως το... Μπέργκαμο

Τρεις προτάσεις με συνολική απόδοση που υπερβαίνει το 10!

Τι κι αν έχει Champions League; Εμείς στα... δικά μας! Γιατί χωρίς ελληνικές ομάδες δουλειά δεν γίνεται, ενώ και η αγαπημένη μας Ιταλία μπαίνει στο κάδρο. Όπως φυσικά και το δυσκολότερο πρωτάθλημα στον κόσμο, η Championship. Με όλα μαζί τα τρία σημεία να μας δίνουν μια ωραία τριαδούλα που θα μας δεκαπλασιάσει τα χρήματα! Καλά ταμεία...

Λαμία-Παναθηναϊκός (18:00): Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα βγάλει την πρώτη ομάδα του τελικού του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο τους παιχνίδι, αλλά επικράτησε μόνο με 1-0 και ακόμη μπορεί κανείς να πει πως η Λαμία είναι «ζωντανή». Παρόλα αυτά, η ομάδα του Φέστα έχει να διαχειριστεί και το ερχόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα για το πρωτάθλημα που μάχεται για την παραμονή της. Βεβαια, το ματς είναι τη Δευτέρα οπότε υπάρχει χρόνος για όλα. Καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα προφανώς και είναι ο Παναθηναϊκός, ενώ έχει το μομέντουμ αφού βρίσκεται σε εξαιρετική κάτασταση. Το διπλό από ημίχρονο στο 2.50 αξίζει και μπορεί να πληρώσει!

Αταλάντα-Τορίνο (21:15): Εκεί που έδειχναν πως είχαν στενέψει τα περιθώρια για να προλάβει τις ευρωπαϊκές θέσεις η Αταλάντα, ήρθαν οι ήττες των Ρόμα, Φιορεντίνα, Λάτσιο και μετά τη νίκη των "μπεργκαμάσκι" επί της Βενέτσια, μπορούν πλέον να γίνουν... αφεντικά. Εξ αναβολής παιχνίδι που αν η ομάδα του Γκασπερίνι το πάρει, τότε θα ανέβει 6η και θα ορίζει την τύχη της, έχοντας και βατό πρόγραμμα ως το φινάλε. Απέναντί της μια φορμαρισμένη και καλοδουλεμένη ομάδα, με την Τορίνο να παραμένει αήττητη στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Είναι αδιάφορη, αλλά μπορεί να κάνει τη ζημιά, ωστόσο η Αταλάντα έχει σήμερα χρυσή ευκαιρία. Παρότι η Αταλάντα δεν είναι η καλύτερη ομάδα εντός έδρας και στο γήπεδό της δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο, εμείς θα πάμε με το 1 & over 1,5 goals στο 1.90.

Μίντλεσμπορ-Κάρντιφ (21:45): Τα ίδια με την Αταλάντα ισχύουν και για την Μίντλεσμπρο, αφού το ματς με την Κάρντιφ αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της για να μπει ξανά στη μάχη της εισόδου των playoffs. Στο -5 από την 6η θέση, μπορεί να πάρει το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι και να πλησιάσει σημαντικά την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ απέναντί της έχει την Κάρντιφ που πλέον είναι αδιάφορη, αφού έχει σωθεί και μαθηματικά. Η Μίντλεσμπρο δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αφού έχει καιρό τώρα να πανηγυρίσει μια νίκη, αλλά θα ποντάρουμε στο ένστικτο της επιβίωσης και στην τελευταία ευκαιρία που της παρουσιάζεται, με την Κάρντιφ να μετράει 4 ήττες στα 5 πρόσφατα ματς επίσης. Πάμε και εδώ με το 1 & over 1,5 goals στο 2.05.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Λαμία-Παναθηναϊκός: 2/2 (ημίχρονο/τελικό) 2.50
Αταλάντα-Τορίνο: 1 & over 1,5 goals (1.90)
Μίντλεσμπορ-Κάρντιφ: 1 & over 1,5 goals (2.05)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu