Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Οι... καταπονημένοι και το αυστριακό ντεμπούτο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με αγώνες από το Champions League.

Δεν είναι ψέμα, επέστρεψε! Το Champions League είναι εδώ, με τις δύο αποψινές αναμετρήσεις για τη φάση των «16» να τραβούν το ενδιαφέρον και στοιχηματικά. Δύο, ως συνήθως οι επιλογές.

Ίντερ-Λίβερπουλ: Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς των νοκ άουτ, με τους «νερατζούρι» να φτάνουν ως εδώ για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία. Κάτι που δικαιολογεί να τιμώνται σε τόσο υψηλή απόδοση ενάντια στην πολύ πιο έμπειρη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αν και ίσως να είναι και λίγο υπερβολικά τα νούμερα.

Με 11-3-1 στα τελευταία εντός έδρας ματς, οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν έχουν και την πιο εύκολη έδρα της Ευρώπης, ενώ οι “reds” μετρούν 6-2-0 μέσα στο 2022 αλλά έχουν καταπονημένους τους Σαλάχ-Μανέ. Θα επιχειρήσουμε να κοντράρουμε, με 1Χ σε αποδόσεις που κυμαίνονται από 1.75 μέχρι 1.80.

Ζάλτσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου: Σαφώς πιο άνισο ζευγάρι, με τους Αυστριακούς να μετέχουν για πρώτη φορά στα νοκ άουτ του Champions League και να έχουν την ατυχία να αντιμετωπίσουν μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης.

Βέβαια οι Βαυαροί προέρχονται από το κάζο στο Μπόχουμ, ωστόσο φαντάζει δύσκολο να παρουσιαστούν τόσο κακοί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Χαμηλά το διπλό, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς, ιντριγκάρει από την άλλη το over 1,5 ημιχρόνου, που εντοπίζεται μεταξύ 2.00 και 2.05. Ειδικά οι Γερμανοί μπορούν να το βγάλουν μόνοι τους αν βρεθούν στην βραδιά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu