Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ισορροπία στο ημίχρονο και... τρίποντο παραμονής!

Με το βλέμμα στην La Liga αλλά και στη Serie A οι σημερινές μας προβλέψεις.

Όσο περνάνε οι ημέρες, τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία και μένει να μάθουμε ακόμη αρκετά πράγματα. Όπως η κατάκτηση του τίτλου, πού θα καταλήξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρι, αλλά φυσικά και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν.

Με αυτό το τελευταίο θα ασχοληθούμε σήμερα, αφού θα επικεντρωθούμε σε τρεις μάχες για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Σαμπντόρια-Σαλερνιτάνα (15:30): Ξεκίνημα από τη Serie A, με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Σαμπντόρια δεν διανύει την καλύτερη χρονιά της αλλά έχει μια απόσταση 7 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σίγουρη για την παραμονή της δεν μπορεί να θεωρηθεί αφού έχει 6 αγωνιστικές ακόμη και δύσκολα παιχνίδια μπροστά της. Παρόλα αυτά, κοντράρεται με την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, που μπορεί να μεν να παίζει πολύ κλειστά και να ξέρει να εκμεταλλεύεται τις στατικές φάσεις, αλλά ακόμη και ένα μεγάλο ντεμαράζ να κάνει στα 8 παιχνίδια που της απομένουν (σσ. χρωστάει δύο έξτρα), πολύ δύσκολα θα σωθεί.

Με τη δύναμη της έδρας και του... καυτού Λουίτζι Φεράρις, αλλά και την μεγαλύτερη ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα, η Σαμπντόρια θα πάρει τη νίκη (1.85) και θα αγκαλιάσει την παραμονή.

Αλαβές-Βαγεκάνο (17:15): Στη Βιτόρια τώρα, η Αλαβές παίζει το τελευταίο της χαρτί μπας και αντιστρέψει την κατάσταση. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους, ούσα στο -7 από τη σωτηρία με το έργο της να είναι πολύ δύσκολο αφού με την εικόνα της δεν πείθει. Δεν κερδίζει εδώ και δύο μήνες, ενώ έχει σαφέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Την ίδια ώρα, η Βαγεκάνο είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, αφού ο καταστροφικός δεύτερος γύρος που κάνει την έχει ρίξει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Ενδεικτικό πως η τελευταία της νίκη ήρθε στις 18 Δεκεμβρίου! Θα πάει αρκετά σφιχτά στην έδρα της Αλαβές, θα προσπαθήσει πρώτα να μην δεχτεί γκολ και μετά να σκοράρει μπροστά.

Προβλέπεται κλειστό παιχνίδι, με την ισοπαλία στο ημίχρονο (2.00) να μοιάζει καλό και σχετικά ασφαλές ποντάρισμα.

Χετάφε-Βιγιαρεάλ (22:00): Σε παρόμοια κατάσταση με τη Βαγιεκάνο μοιάζει η Χετάφε, αν και η δική της διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι στους 4 βαθμούς και τα πράγματα ακόμη πιο επικίνδυνα για τους Μαδριλένους. Ωστόσο, απέναντί τους έχουν μια ομάδα-πρότυπο που κατάφερε μετά τη Γιουβέντους, να αποκλείσει και την Μπάγερν Μονάχου, περνώντας στα ημιτελικά του Champions League. Μακριά από την Ευρώπη ενόψει της νέας σεζόν, θα πάρει το εισιτήριο σε δύο περιπτώσεις και μόνο: Αν κατακτήσει το Champions League ή αν η Μπέτις πάρει το Copa del Rey και ανοίξει και η 7η θέση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Βιγιαρεάλ είναι κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια, ενώ είναι πάντα μια σφιχτή ομάδα και απέναντί της έχει έναν αντίπαλο που παίζει κλειστά, με σκοπιμότητα και προσέχει την άμυνά της. Η ισοπαλία στο ημίχρονο και εδώ αξίζει, ενώ την βρίσκουμε σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό (1.95).

Συνοπτικά οι επιλογές:

Σαμπντόρια-Σαλερνιτάνα: 1 (1.85)
Αλαβές-Βαγεκάνο: X ημίχρονο (2.00)
Χετάφε-Βιγιαρεάλ: X ημίχρονο (1.95)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu