Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Η... κολακευμένη Λειψία και η ματσάρα της -γαλλικής- Νίκαιας

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με ματς από Bundesliga και Ligue 1.

Εθνικές τέλος για τουλάχιστον ένα δίμηνο, με τις ευρωπαϊκές λίγκες να επιστρέφουν και να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Εκεί θα παίξουμε μπάλα, πιστοί στο σύστημα με τις δύο επιλογές.

Ντόρτμουντ-Λειψία: Το σημαντικότερο ματς στην 28η αγωνιστική της Bundesliga, με τους Βεστφαλούς να βρίσκονται στο κατόπι της Μπάγερν Μονάχου και να ψάχνουν το 3/3 μέχρι το “klassiker” στις 23 Απριλίου.

Οι δε φιλοξενούμενοι μάχονται για την εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα, ενώ έχουν παράλληλα ανοιχτούς λογαριασμούς τόσο σε Κύπελλο (ημιτελικά με Ουνιόν Βερολίνου), όσο σε Europa League (προημιτελικά με Αταλάντα).

Οι αποδόσεις μάλλον κολακεύουν τη Λειψία, όμως η γενική αστάθεια της Ντόρτμουντ δεν μας αφήνει να πάμε στον άσο. Θα κινηθούμε, λοιπόν, εναλλακτικά, επιλέγοντας combo 1Χ με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς. Μεταξύ 1.75 και 1.80 η απόδοση.

Νις-Ρεν: Ποιος να μας το έλεγε πριν κάτι χρόνια ότι θα θεωρείται ματσάρα η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με ντέρμπι Champions League έχουμε να κάνουμε ουσιαστικά, καθώς οι γηπεδούχοι είναι 4οι και στο -2 από την Σταντ, που προέρχεται από 5/5 στη Ligue 1.

Από τη μία η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (23 γκολ), από την άλλη η καλύτερη επίθεση (63 γκολ), κάπου στη μέση θα τα βρούμε μάλλον, αποφεύγοντας τα σημεία – παρά τον ελκυστικό άσο.

Δείχνει να έχει μπόλικο 1-1 ο αγώνας στη Νίκαια, θα επιλέξουμε λοιπόν το G/G που κυμαίνεται σε αποδόσεις μεταξύ 1.75 και 1.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu