Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Στοχεύοντας το κίνητρο σε Ελλάδα και Αγγλία

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από Super League 1 και Premier League.

Με Super League 1 και Premier League συνεχίζει το Σάββατο (9/4) η στήλη, μετά την ευρωπαϊκή εβδομάδα που προηγήθηκε. Παιχνίδι κυρίως με τα γκολ -και όχι μόνο-, έχοντας ως βασικό κριτήριο το κίνητρο των ομάδων (όσο τα πρωταθλήματα οδεύουν και προς την ολοκλήρωσή τους).

Βόλος-Λαμία (16:00, 3η αγωνιστική των Playouts της Super League 1):

Το κίνητρο ουσιαστικά μονόπλευρο και αφορά τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από την ήττα (1-2) από τον ΟΦΗ και πλέον -ούσα προτελευταία- βρίσκεται στο +5 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και στο -6 από τον Ατρόμητο. Η ανάγκη της για βαθμούς είναι δεδομένο ότι θα την αναγκάσει να κυνηγήσει το γκολ.

Την ίδια στιγμή ο Βόλος, μετά και το «Χ» (2-2) με τον Ιωνικό, συμπλήρωσε επτά σερί αναμετρήσεις χωρίς «τρίποντο». Δεν κινδυνεύει σοβαρά μεν, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψει και στις νίκες. Συνδυάζοντας τα παραπάνω θα κινηθούμε στο G/G, το οποίο βρίσκουμε σε αποδόσεις άνω του 1.90. Εξάλλου, έχει επιβεβαιωθεί στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Σαουθάμπτον-Τσέλσι (17:00, 32η αγωνιστική της Premier League):

Σε πολύ κακό μομέντουμ η Τσέλσι. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα με την αλλαγή ιδιοκτησίας (μετά τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς), οι «μπλε» έχουν υποστεί δύο συνεχόμενες βαριές εντός έδρας ήττες από Μπρέντφορντ (1-4) και Ρεάλ Μαδρίτης (1-3). Πρέπει να γυρίσει το κουμπί, αλλιώς -σε ό, τι αφορά το πρωτάθλημα- θα τεθεί εν αμφιβόλω η παρουσία τους στην τετράδα.

Απέναντί τους θα βρουν μια Σαουθάμπτον χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο και η οποία έχει μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της. Η Τσέλσι έχει επικρατήσει στους επτά τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της και εμείς θα επιλέξουμε να τους κάνει σήμερα οκτώ. Κάτι που βρίσκουμε σε αποδόσεις σχεδόν διπλασιασμού (1.95).

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός (19:30, 3η αγωνιστική των Playouts της Super League 1):

Από «σβηστή» ισοπαλία (0-0) με τον Ατρόμητο προέρχεται ο Αστέρας. Οι Αρκάδες στοχεύουν προφανώς στην πρώτη θέση των playouts (στο -1 από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ), ταυτόχρονα όμως να τεστάρουν και παίκτες εν όψει της νέας σεζόν. Το μεγαλύτερο κίνητρο το βρίσκουμε στον Ιωνικό. Οι Νικαιώτες απέχουν εννέα πόντους από την προτελευταία Λαμία και θέλουν να ξεμπλέξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με την υπόθεση «παραμονή». Γενικά διανύουν καλό φεγγάρι, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση σε playouts και playoffs. Πριν από περίπου δύο μήνες πέτυχαν τρία τέρματα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (επικρατώντας 3-2), οπότε η επιλογή του να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά (κοντά στο 1.60) κρίνεται τίμια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu