Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: H Μακάμπι για να βολευτεί, η Σίτι να σπάσει το... πούλμαν

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από την Ευρωλίγκα και το Champions League!

Η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr επιστρέφει και σήμερα Τετάρτη (13/4) αποφασίζει να εστιάσει σε δύο αναμετρήσεις, μια από την αγαπημένη μας Ευρωλίγκα και άλλη μια από το λατρεμένο μας Champions League, με σκοπό τι άλλο; Να πάμε όλοι μαζί ταμείο για ακόμα μια φορά.

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε: Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας είδαμε σε μερικές περιπτώσεις κωμικοτραγικές εμφανίσεις έτσι ώστε οι ομάδες των playoffs να έχουν καλύτερο πλασάρισμα, με αποκορύφωμα το τελευταίο δίλεπτο στο Ερυθρός Αστέρας-Εφές, όπου η ομάδα του Αταμάν μάλλον.. παραχαλάρωσε στην άμυνα και οι Σέρβοι γύρισαν ένα ματς βασισμένοι σε lay up. Όσο και αν είναι άσχημο για την εικόνα της διοργάνωσης, κάτι τέτοιο περιμένουμε και απόψε στο Ισραήλ, όπου η «ομάδα του λαού» θα διαλέξει αν θα παίξει στη συνέχεια με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Αρμάνι Μιλάνο.

«Αυτά είναι εικασίες και δεν με αφορούν. Υπάρχουν εκείνοι που ίσως προτιμούσαν να χάσουν», είπε ο κόουτς Αβί Εβέν αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πείθει. Απέναντι στην αδιάφορη λοιπόν Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι μοιάζει πιθανό να «κάτσει» να χάσει για το πούμε απλά με σκοπό να κοντραριστεί με τους Ιταλούς, που δεν είναι στα καλύτερά τους, αφού έχουν ένα κάρο απουσίες και προβλήματα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση στην οποία βρίσκουμε το «διπλό» (2,20), μας κάνει να το στηρίξουμε.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι: Όσο και αν στενοχωρεί κάποιους, η ομάδα του Σιμεόνε κάποιες φορές σε κάνει να μην θες να δεις ποδόσφαιρο με την μαζική άμυνα που παίζει. Ναι, ίσως περάσει μια καλύτερη αυτή ομάδα αλλά σε βάθος χρόνου δεν θα... τραβήξει αυτό το στυλ. Ειδικά στο Etihad η εικόνα ήταν οριακά «αποκρουστική» με το... λεωφορείο που είχε παρκάρει μπροστά από την εστία. Ακόμα και η ταχύτατοι πολίτες, που πριν λίγες μέρες έκαναν διαφήμιση του αθλήματος μαζί με τη Λίβερπουλ, κατάφεραν να σκοράρουν μόλις ένα γκολ, αλλά πίσω δεν δέχτηκαν ούτε μια τελική!

Την... σταμάτησε μια φορά από το να ξεσπάσει πάνω της, αλλά αυτή τη φορά δύσκολα. Η ανάγκη της Ατλέτικο να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση, θα δώσει χώρους στην Μάνστεστερ Σίτι για να χτυπήσει και να μην κάνει λάθος. Το ματς στην Ισπανία δεν θα έχει καμία σχέση με την Αγγλία και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί να αλώσουν το Wanda Metropolitano. Αφού και η απόδοση είναι μια χαρά (1,80), επιλέγουμε το «διπλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu