Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Οι καλές πιθανότητες και το εναλλακτικό ποντάρισμα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας με αγώνες από το Europa League και το Conference League.

Τους τέσσερις σεμιφιναλίστ του Champions League τους μάθαμε, τώρα ήρθε η ώρα να συμβεί το ίδιο και σε Europa και Conference League, με οκτώ αναμετρήσεις να μας δίνουν τις δύο επιλογές στις οποίες θα ποντάρουμε απόψε.

ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Το σπουδαιότερο ματς στην ευρωπαϊκή ιστορία του «Δικεφάλου του Βορρά», με την ήττα, 2-1, στη Μασσαλία να επιτρέπει στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να ελπίζει στην ανατροπή – νίκη και ένα γκολ διαφορά, και το ματς πάει παράταση.

Βέβαια οι Θεσσαλονικείς καλούνται να παρουσιάσουν ακόμη καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με εκείνο στο πρώτο ματς, όπου χρειάστηκαν και μπόλικες επεμβάσεις του εξαιρετικού Πασχαλάκη για να κρατήσουν το 2-1.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδεχόμενο να δούμε ξανά γκολ εκατέρωθεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, καμία εκ των δύο ομάδων δεν είναι άριστη αμυντικά. Το G/G εντοπίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 1.90 και 2.00.

Αταλάντα-Λειψία: Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια που βλέπουμε στα εφετινά νοκ άουτ, με το 1-1 στη Γερμανία να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Από τρία ματς δίχως νίκη προέρχονται οι γηπεδούχοι, αήττητοι εδώ και δύο μήνες οι Γερμανοί, που γι’ αυτό φαβοριτίζονται στην αναμέτρηση του Μπέργκαμο.

Το Europa αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της Αταλάντα για να βγει στο Champions League, όμως η αστάθεια που παρουσιάζει τελευταία, ειδικά εντός έδρας, μας αποτρέπει να την εμπιστευτούμε.

Θα κινηθούμε εναλλακτικά επιλέγοντας early goal. Με το line στο 28ο λεπτό, εντοπίζουμε το over 0,5 μεταξύ 1.80 και 1.85. Φύσει επιθετικές και οι δύο ομάδες, αναμένεται να μπουν δυνατά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu