Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr: Η ευκαιρία και η καλοπληρωμένη κόντρα

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr με ματς από Europa και Conference League.

Μετά το Champions League, έφτασε η ώρα για τα πρώτα ματς της ημιτελικής φάσης σε Europa και Conference League! Τέσσερις οι αναμετρήσεις, με δύο θα ασχοληθούμε στοιχηματικά.

Λέστερ-Ρόμα: Δύο εκ των μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση του Conference συναντιούνται τελικά στους «4», με τους Άγγλους να γνωρίζουν πως η κατάκτηση του τροπαίου είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να παίξουν Ευρώπη και του χρόνου.

Οι δε «τζιαλορόσι» καταλαμβάνουν την 5η θέση στη Serie A και έχουν πολύ καλύτερες πιθανότητες να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο δεν είναι χαλαροί, καθώς κυνηγούν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο μετά το... 1961.

Σε αμφότερες περιπτώσεις λοιπόν έχουμε μεγάλο κίνητρο, συνεπώς το G/G σε αποδόσεις μεταξύ 1.75 και 1.80 αξίζει την προσοχή μας και το ποντάρισμα. Δείχνει να υπάρχει μπόλικο 1-1 στο ματς του “King Power”.

Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το μεγάλο αγγλογερμανικό ντέρμπι του Europa League φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες που ναι μεν έχουν πλούσια ιστορία, ωστόσο στην Ευρώπη έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία τους μεγάλη επιτυχία.

Το... 1965 είχαν κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων οι Άγγλοι, το 1980 το Κύπελλο UEFA οι Γερμανοί, ωστόσο μία εκ των δύο ομάδων θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά ευρωκούπα.

Οι αποδόσεις χρίζουν φαβορί τα «σφυριά», αν και το εκτός έδρας 4-1-0 που έχουν φέτος οι «αετοί» στην Ευρώπη ιντριγκάρει. Καλοπληρωμένο το Χ2, εντοπίζεται μεταξύ 1.90 και 1.95. Και με μία ισοπαλία βολευόμαστε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu