Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr: Γκολάκια σε Γερμανία και Ισπανία

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr με ματς από τη Bundesliga και τη La Liga.

Η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr επιστρέφει και σήμερα Τετάρτη (13/4) αποφασίζει να εστιάσει σε δύο αναμετρήσεις, μια από την αγαπημένη μας Bundesliga και άλλη μια από τη λατρεμένη μας La Liga, με σκοπό τι άλλο; Να πάμε όλοι μαζί ταμείο για ακόμα μια φορά.

Χόφενχαϊμ-Φράιμπουργκ (19:30): Εύκολα τα πράγματα στο συγκεκριμένο ματς, αφού δεν θέλουν τίποτα άλλο εκτός από τρίποντο. Ως κλασικό ματς στην Bundesliga περιμένουμε να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αντεπιθέσεις και όχι τόσο τρομερή... προσπάθεια στην άμυνα, μιας και η επίθεση ενδιαφέρει ξεκάθαρα περισσότερο.

Οι αναμετρήσεις των προηγούμενων χρόνων είναι ξεκάθαρα οδηγός μας, με το goal/goal να έχει κάνει την εμφάνιση στα 8 από τα τελευταία 10 ματς. Έτσι θα πάμε και σήμερα, επιλέγοντας να σκοράρουν και οι δύο σε απόδοση που βρίσκουμε περίπου στο 1.55 στις περισσότερες στοιχηματικές.

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Φουλ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που η κάθε μια θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να κυνηγήσουν την έβδομη θέση που δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο Conference, ενώ από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι για να μην έχουν μπλεξίματα με την τέταρτη θέση, μέσα από την οποία θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και τη νέα σεζόν στο Champions League.

Με δεδομένα ότι γενικά αν και έχουν σκληρές άμυνες, είναι «αναγκασμένες» να ανοιχτούν για να σκοράρουν, συν ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια, στα τέσσερα βρήκαν δίχτυα και οι δύο, επιλέγουμε το τρομερά... τίμιο goal/goal σε απόδοση λίγο κάτω από το 2.00!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu