Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Με κόντρες σε ‘’Wembley’’ και Θεσσαλονίκη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με αγώνες από το Κύπελλο Αγγλίας και τα playoffs της Super League 1.

Όπως συμβαίνει κάθε Μάιο, τα Σαββατοκύριακα κρίνουν τίτλους και τελικές θέσεις στους βαθμολογικούς πίνακες, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται, στοιχηματικά, σε “Wembley” και «Κλ. Βικελίδης».

Τσέλσι-Λίβερπουλ

Για δεύτερη φορά φέτος ανταμώνουν σε τελικό οι δύο ομάδες, καθώς τα είχαν πει και σε εκείνον του League Cup τον Φεβρουάριο. Οι Λονδρέζοι ήταν τότε ανώτεροι, όμως είχαν ένα δοκάρι και... τρία ακυρωθέντα γκολ, με τον Τόμας Τούχελ να μην δικαιώνεται, τελικά, από την απόφασή του να ρίξει στο ματς τον Κέπα πριν τα πέναλτι.

Οι «μπλε» ψάχνουν κάποιου είδους ρεβάνς από τους “reds”, την ώρα δε που έχουν 1/4 σε τελικούς FA Cup την τελευταία πενταετία!

Όσο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, εξακολουθεί να έχει πολλά στο κεφάλι της, καθώς παραμένει στο κυνήγι του quadruple – αν και οι ελπίδες μειώθηκαν αισθητά μετά το πρόσφατο 1-1 με την Τότεναμ.

Οι αποδόσεις χρίζουν φαβορί τη Λίβερπουλ, ίσως σε βαθμό υπερβολικό. Αξιόλογο το 1Χ, που εντοπίζεται μεταξύ 1.75 και 1.80. Άλλωστε οι δύο ομάδες έχουν φέτος 3/3 ισοπαλίες, με την παράταση να έχει εκ νέου καλές πιθανότητες.

Άρης-ΑΕΚ

Κι εδώ... τελικός, αλλά άλλου είδους. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 4η θέση της βαθμολογίας των playoffs της Super League 1, με τους «κίτρινους» να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στην τετράδα σε περίπτωση νίκης.

Με ισοπαλία, διατηρούν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία και μετά θα χρειάζονται απλώς νίκη στα Γιάννινα, ενώ εάν ηττηθούν, μένουν εκτός.

Η Ένωση από τη μεριά της προέρχεται από το ευρύ 3-0 ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα και καλείται να δείξει επιτέλους το καλό πρόσωπο που δύναται να βγάλει, έστω και την ύστατη στιγμή.

Κατά καιρούς στο παρελθόν έχουμε δει τους «κίτρινους» να τα... θαλασσώνουν στο χειρότερο σημείο. Χαμηλά το Χ2, αν όμως συνδυαστεί με το under 3,5 φτάνει σε απόδοση της τάξης του 1.75-1.80. Και με ισοπαλία, 1-1, μέσα είμαστε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu