Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους

Με το βλέμμα στα παιχνίδια του Europa και του Conference League.

Η... αγαπημένη μας Πέμπτη είναι και πάλι εδώ, με τα προημιτελικά του Europa League και του Europa Conference League να διεξάγονται σήμερα. Πρώτοι αγώνες μεταξύ των ομάδων και εμείς έχουμε τριάδα με το βλέμμα στους φιλοξενούμενους.

Λειψία-Αταλάντα (19:45): Μεγάλο ματς με πάρα πολύ ενδιαφέρον και δύο ομάδες που ξέρουν όσο κανείς άλλος να παίζουν επίθεση, αλλά έχουν και κακές άμυνες. Η Λειψία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ, αλλά βγάζει προβλήματα εντός έδρας. Το ακριβώς αντίθετο από την Αταλάντα, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Νάπολι, αλλά εκτός έδρας είναι... άλλη ομάδα. Θα πάμε με την αδυναμία των γηπεδούχων εντός και την δυνατότητα των φιλοξενούμενων εκτός, θεωρώντας κιόλας πως είναι συνολικά καλύτερη ομάδα η Αταλάντα. Το συνδυαστικό Χ2 & over 1,5 goal το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2.60. Αν θελήσει κάποιος να ρισκάρει αρκετά, τότε μπορεί να επιλέξει το 2 & over 1,5 goals σε απόδοση 6!

Μπράγκα-Ρέιντζερς (22:00): Ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Πορτογαλία, ανάμεσα σε δύο ομάδες, επίσης με καλές επιθέσεις και κακές άμυνες. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια οι Βρετανοί παρουσιάζονται πάντα διαφορετικοί και δείχνουν να είναι ένα επίπεδο πάνω, κυρίως σε αθλητικότητα. Ωστόσο, οι Πορτογάλοι σε αυτό το θέμα, της αθλητικότητας, δείχνουν να τους πλησιάζουν αλλά σε επίπεδο ποιότητας υπάρχει μεγάλη διαφορά. Το g/g στο 1.80 μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί, με την Μπράγκα να προέρχεται από 4 σερί g/g και η Ρέιντζερς από τρία!

Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα (22:00): Συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά από λίγους μήνες και με την Ρόμα να θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς και προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa Conference League. Η Μπόντο Γκλιμτ είχε φιλοξενήσει στη φάση των ομίλων τους Ιταλούς πριν από ένα 6μηνο και την διέλυσε με 6-1, σε μια ταπεινωτική ήττα για την ομάδα του Μουρίνιο. Ο καιρός πέρασε, η Μπόντο Γκλιμτ παρέμεινε η ίδια εξαιρετική, επιθετική και αφελής ομάδα, με την Ρόμα να έχει σκληρύνει και να βάζει περισσότερη σκοπιμότητα στο παιχνίδι της, ούσα πιο σοβαρή.

Σαφώς ανώτερη ομάδα η Ρόμα, το παιχνίδι όμως αναμένεται να γίνει... ροντέο αφού και οι δύο αρέσκονται να παίζουν επίθεση. Πάμε με το συνδυαστικό 2 & over 2,5 goals στο 3.

Η τριάδα συνολικά βγάζει απόδοση 14!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu