Στοίχημα

Βροχή τα γκολ: Τα over του Σαββάτου που θα σας στείλουν ταμείο!

Η συντακτική ομάδα του sportfm.gr επιλέγει τρία παιχνίδια στα οποία θα βρέξει… γκολ και σας στέλνει στο ταμείο.

Ο σκοπός του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο για εμάς αφού η συντακτική ομάδα του sportfm.gr βρήκε τρία παιχνίδια που θα βρέξει… γκολ και θα σας στείλουν στο ταμείο.

Λέστερ-Λιντς (14:30): Χαμογέλασε ξανά μετά από καιρό η Λέστερ, που πέρασε από το Μπέρνλι με 2-0 χάρη σε γκολ και ασίστ του Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος μετά από τραυματισμό. Επόμενος αντίπαλος για τις «αλεπούδες», εντός έδρας, η Λιντς, η οποία μπήκε στη νέα εποχή με τον Τζέσε Μαρς στη θέση του Μαρσέλο Μπιέλσα. Δεδομένη η... αγάπη των φιλοξενούμενων για τα υψηλά σκορ, έστω και σε αποδόσεις μεταξύ 1.50-1.55 το over 2,5 έχει αξία.

Ρόμα-Αταλάντα (19:00): Το ματς της ημέρας στην Ιταλία, αφού κοντράρονται δύο ομάδες με «καυτές» επιθέσεις και όχι τις καλύτερες δυνατές άμυνες. Τους αρέσει να παίζουν επιθετικά, με τη Ρόμα να παρουσιάζεται καλύτερη εντός έδρας και η Αταλάντα να είναι εξαιρετική μακριά από το γήπεδό της. Run and gun παιχνίδι προβλέπεται, τα γκολ θα έχουν την τιμητική τους και ο αγώνας ξεκινάει από το… 1-1. Ίσως από το ημίχρονο κιόλας! Στο 1.70 η απόδοση του over 2,5 goals, καλοδεχούμενη εννοείται.

Κάλιαρι-Λάτσιο (21:45): Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται η Κάλιαρι, η οποία παραμένει αήττητη στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της στη Λίγκα, σειρά παιχνιδιών όπου επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal. Εμάς, εν προκειμένω, μας ενδιαφέρει το δεύτερο στατιστικό. Σε συνδυασμό μάλιστα με την επιθετική ποιότητα της Λάτσιο, η οποία ψάχνει την επιστροφή της στα «τρίποντα» και στην εξάδα, μας οδηγεί προς το over 2,5 goals. Διόλου ευκαταφρόνητη η τιμή του (1.93), δεδομένου κι ότι ο αγώνας των δύο ομάδων στο πλαίσιο του πρώτου γύρου είχε έρθει 2-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu