Στοίχημα

Βροχή τα γκολ: Τα over της Κυριακής που θα σας στείλουν ταμείο!

Η συντακτική ομάδα του sportfm.gr επιλέγει τρία παιχνίδια στα οποία θα βρέξει… γκολ και σας στέλνει στο ταμείο.

Ο σκοπός του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο για εμάς αφού η συντακτική ομάδα του sportfm.gr βρήκε τρία παιχνίδια που θα βρέξει… γκολ και θα σας στείλουν στο ταμείο.

Λιλ-Κλερμόν (18:05):
Ομάδες με διαφορετικούς στόχους, αλλά με αρκετά κοινά στον τρόπο παιχνιδιού τους. Προσπαθούν όσο μπορούν με σφιχτή άμυνα να κρατήσουν τον αντίπαλο μακριά από τα καρέ τους, ενώ μεσοεπιθετικά έχουν ταχύτατους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να κρίνουν παιχνίδια. Η Κλερμόν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να βρει ένα γκολ, ενώ η Λιλ είναι καλή ομάδα αλλά φαινεται να έχει αδειάσει μετά την περσινή πορεία που κατέληξε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να πλησιάσουν την εξάδα, οι φιλοξενούμενοι για να φύγουν από τα χαμηλά. Καλός ρυθμός και γκολ, πιθανότατα, προβλέπεται στο ματς, με τις τιμές του over 2,5 goals να κυμαίνονται στον διπλασιασμό (2.00).

Ιωνικός-Παναιτωλικός (19:00): Παιχνίδι με φόντο το πλεονέκτημα έδρας στα Playouts (που θα έχουν οι ομάδες στις θέσεις 7-10). Συνιστά την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την υψηλότερη τιμή στο Over 2,5 (2,55). Και κατά την ταπεινή μας άποψη, προσφέρεται σε πολύ υψηλή απόδοση, για να μην επιλεχθεί. Ο Ιωνικός (11ος, 26β.) το… έχει το γκολ στην έδρα του κόντρα στις λεγόμενες «μικρομεσαίες». Εξάλλου, οι «κυανόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να καταλάβουν τη 10η θέση. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου (9η, 29β.). αποτελεί ένα φύσει επιθετικό σύνολο. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει 2-2.

Γιουβέντους-Σπέτσια (19:00): Ούσα σχεδόν ανύπαρκτη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, η Γιουβέντους κατάφερε όχι απλά να μην ηττηθεί από τη Φιορεντίνα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, αλλά και να πάρει νίκη (1-0) χάρη σε απίθανο αυτογκόλ στις καθυστερήσεις! Στροφή τώρα στο πρωτάθλημα για τους «μπιανκονέρι», που φιλοξενούν την ντεφορμέ Σπέτσια με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους εδραιώσει στην πρώτη τετράδα. Μπάζουν αμυντικά οι φιλοξενούμενοι, στο 1.70 το over 2,5, δεν θα πούμε όχι. Μπορεί να το βγάλει μόνος του ο Βλάχοβιτς...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu