Στοίχημα

4 τρόποι για σίγουρο κέρδος στο στοίχημα

Τέσσερις αποδεδειγμένα κερδοφόρες στρατηγικές για να έχεις ένα σταθερά θετικό ταμείο στο στοίχημα.

Η ενασχόληση με το στοίχημα μπορεί να ορισμένους να αποτελεί διασκέδαση, όμως υπάρχουν κι εκείνοι που προσπαθούν να αποκομίσουν ένα έξτρα εισόδημα.

Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο, όμως χρειάζεται… επαγγελματισμός. Στη σκέψη, στις επιλογές, στην τακτική, στη μελέτη, στη διαχείριση της αποτυχίας, σε όλα.

Στη betsson θα βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και μεγάλη ποικιλία από ειδικά στοιχήματα.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τέσσερις τρόπους πονταρίσματος που αν τους ακολουθήσετε κατά γράμμα και με συνέπεια, θα είστε κερδισμένοι. Είναι ιδανικές κυρίως για ποντάρισμα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ορισμένες από αυτές βέβαια είναι ευέλικτες και μπορούν να εφαρμοστούν σε στοιχήματα διαφόρων αθλημάτων.

Back και Lay


Δύο διαφορετικοί όροι στο στοίχημα που συνδυάζονται για το επιτυχημένο αποτέλεσμα. To “back” είναι το “ξερό” ποντάρισμα στο αποτέλεσμα ενός αγώνα. Το “lay” αντίστοιχα, είναι καθήκον συνήθως των μπουκ. Στην ουσία, καλύπτετε το πρώτο ποντάρισμά σας, με το να στοιχηματίσετε εναντίον του αποτελέσματος που επιλέξατε.

Η σημασία αυτής της στρατηγικής είναι να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος της χασούρας στο ταμείο συνολικά. Το κέρδος που θα έχετε από αυτήν τη στρατηγική μπορεί να μην είναι μεγάλο από κάθε ποντάρισμα, όμως με υπομονή και συνέπεια, θα σας εξασφαλίσει ένα σταθερά θετικό ταμείο μακροπρόθεσμα.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Κριτήριο Kelly


Εδώ μιλάμε για μια επιστημονική μέθοδο προσέγγισης των αριθμών που προκύπτουν στα τυχερά παιχνίδια, κατά την οποία το μέγεθος των στοιχημάτων μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ υψηλότερο κέρδος. Το “κλειδί” της επιτυχίας είναι η μελέτη του παίκτη ώστε να βρει την αξία σε ένα ποντάρισμα.

Ο τύπος που πρέπει να ακολουθήσετε:

P = W (απόδοση+1) - 1 / απόδοση

P: Το ποσοστό χρημάτων που στοιχηματίζετε από το συνολικό κεφάλαιο

W: Πιθανότητα νίκης στο σημείο που ποντάρετε

Απόδοση: Η απόδοση που δίνει ο μπουκμέικερ στο σημείο

Value Bet


Αυτή είναι η βασική στρατηγική στο στοίχημα. Το να βρίσκετε την αξία σε ένα ποντάρισμα προκύπτει από την εμπειρία με την πάροδο των χρόνων.

Θυμηθείτε ότι ένα στοίχημα αξίας δεν είναι σταθερό. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από από την παρεχόμενη μεταβλητή του μπουκ, αλλά και τα λάθη που ενδεχομένως έχει κάνει. Πρέπει να δημιουργήσετε ένα στοίχημα αξίας που να έχει υψηλότερο ποσοστό νίκης από ό,τι προσφέρει η εκάστοτε στοιχηματική εταιρία.

Εν ολίγοις, πρέπει να είστε παρατηρητικοί στην ανάλυση του κουπονιού και να βρείτε τα λάθη των μπουκ. Με τις σωστές μαθηματικές εκτιμήσεις και υπολογισμούς, θα έχετε σίγουρα ένα μακροπρόθεσμο κέρδος, το οποίο είναι το πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της στρατηγικής. Η έρευνα και η εξειδίκευση θα προσφέρουν την πλήρη αξιοποίηση της μεθόδου.

Live Betting


Το στοίχημα στο live γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσθέτουν συνεχώς επιπλέον αθλητικά γεγονότα που μπορεί ο παίκτης να παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση. Θυμηθείτε ότι οι επιτυχημένοι παίκτες στοιχήματος ρίχνουν συνήθως την προσοχή και σε μικρές λεπτομέρειες.

Το βασικό πλεονέκτημα του live betting είναι ότι είναι ευέλικτο, αφού τα στοιχήματά σας βασίζονται αποκλειστικά στην τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού. Ένα ποντάρισμα μπορεί να εξαργυρωθεί νωρίτερα και να πάρετε το κέρδος σας, αποσύροντας το στοίχημα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Το συμπέρασμα που ανακύπτει από τις παραπάνω στρατηγικές, είναι ότι δεν μπορούν να σας εξασφαλίσουν στο απόλυτο την πιθανότητα νίκης. Η μελέτη, η έρευνα και η συνέπεια μπορεί να φέρει την εμπειρία και τη γνώση και αυτά με τη σειρά τους ένα σταθερό κέρδος.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu