Στοίχημα

Τα «λαβράκια» της Κυριακής: Πολύ βαρβάτες αποδόσεις στο... πιάτο σας!

Η στοιχηματική ομάδα του sportfm.gr ψάχτηκε και βρήκε τέσσερα σημεία με πολύ... βαρβάτες αποδόσεις.

Μέχρι και το απόλυτο θα μπορούσαμε να κάνουμε στα χθεσινά... λαβράκια εάν η τύχη ήταν με το μέρος μας. Το goal/goal στο πρώτο ημίχρονο στο Άιντραχτ-Βόλφσμπουργκ πέρασε στο... 8ο λεπτό και πλήρωσε στο 4,00, ωστόσο στη συνέχεια δεν σταθήκαμε τυχεροί.

Ο Κομάν δεν κατάφερε να βρει τέρμα για ακόμη μια φορά, συνεχίζοντας το... σερί του και βγήκε στο ημίχρονο, ενώ στο Απόλλων-ΟΦΗ κιτρινίστηκε μόνο ο Φατιόν! Λίγο έλειψε να επιβεβαιωθεί το Χ και goal/goal στο Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, αλλά το δοκάρι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων... φρέναρε το 2-2. Σήμερα, σας έχουμε βρει ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις. Διαλέγετε και παίρνετε, λοιπόν, από τα παρακάτω τέσσερα σημεία.

Ρεν-Ναντ: 2 (σε απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 4,75): Ταξιδεύουμε μέχρι τη Γαλλία, ψάχνοντας να βρούμε ένα διπλό... σωτηρίας! Η Ρεν δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και διανύει μια απογοητευτική σεζόν, παρότι ξεκινούσε τη χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Η Ναντ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, αναζητά βαθμούς σε κάθε ματς και σήμερα της παρουσιάζεται η ευκαιρία να το... χτυπήσει!


Ρόμα-Μπολόνια: 2 (σε απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 5,00): Εν μέσω των διπλών αναμετρήσεων με τον Άγιαξ για το Europa League βρίσκεται η Ρόμα, που κάνει... νερά στη Serie A και δίνει πολλά δικαιώματα στους αντιπάλους της. Άλλωστε, συμπλήρωσε 3 ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-1-2), με κοινή συνισταμένη πως δέχθηκε ακριβώς δύο γκολ στο καθένα εξ αυτών. Από την άλλη, η Μπολόνια είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και τώρα δεν έχει κάτι να χάσει. Μπορεί να κάνει ζημιές στις αντεπιθέσεις και να φτάσει σε ένα διπλό-σφραγίδα παραμονής.


Τότεναμ-Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ: Χ (σε απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 3,60): Βάσει αποδόσεων και φόρμας η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι σε καλή φόρμα, ενώ δεν ισχύει το ίδιο και για την Τότεναμ. Οι «κόκκινοι διαβόλοι» θα ήθελαν να πάρουν ρεβάνς για το 6-1 του πρώτου γύρου, αλλά μια ισοπαλία δεν θα τους χαλάσει και τόσο τα πλάνα. Οι Λονδρέζοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη. Ωστόσο, ασχέτως αν άνοιξε το ματς στο «Ολντ Τράφορντ», ο Μουρίνιο πάει σφιχτά σε τέτοια παιχνίδια και αρκετές φορές με σκοπό να μην χάσει η ομάδα του. Επιπλέον, η ομάδα του Σόλσκιερ έχει έρθει δύο φορές 0-0 με την Τσέλσι, μια με τη Μάντσεστερ Σίτι, μια με τη Λίβερπουλ και μια με την Άρσεναλ. Με όλα αυτά τα δεδομένα το «Χ», το οποίο κυμαίνεται από 3.40 μέχρι 3.60, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο

Φιορεντίνα-Αταλάντα: 1 (σε απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 5,20): Σε περιπέτειες φαίνεται πως έχουν μπει οι «βιόλα», οι οποίο βρίσκονται μόλις στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και συνολικά δύο στις δέκα πιο πρόσφατες (5 ήττες), αποδεδειγμένα βρίσκονται σε κακό μομέντουμ. Ωστόσο, εδώ που έχουν φτάσει κάθε παιχνίδι αποκτά χαρακτήρα τελικού, ώστε να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή. Με δεδομένο πως εντός έδρας έχει πάρει τους 20 από τους 30 βαθμούς της, περιμένουμε τη Φιορεντίνα να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Αταλάντα.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Ρεν-Ναντ: 2 (4,75)
Ρόμα-Μπολόνια: 2 (5,00)
Τότεναμ-Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ: Χ (3.60)
Φιορεντίνα-Αταλάντα: 1 (5,20)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu