Στοίχημα

Τα «λαβράκια» του Σαββάτου: Τετράδα με αποδόσεις που... σοκάρουν!

Η στοιχηματική ομάδα του sportfm.gr ψάχτηκε και βρήκε τέσσερα σημεία με πολύ... βαρβάτες αποδόσεις.

Οι πρώτες ημέρες κυλάνε σχετικά ικανοποιητικά στη στοιχηματική στήλη του sportfm.gr. Φυσικά, θα συνεχίσουμε να προτείνουμε τα σημεία μας και να προσπαθούμε να έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας, ωστόσο θελήσαμε να κάνουμε... εγκαίνια σε μια ακόμη στήλη που θα υπάρχει κάθε σαββατοκύριακο.

Η στοιχηματική μας ομάδα θα ψάχνει κάθε Σάββατο και Κυριακή και θα σας προτείνει από 4 σημεία που οι αποδόσεις τους θα κυμαίνονται σε υψηλά... στάνταρ. Προφανώς και γνωρίζουμε πως το ποσοστό επιτυχίας δεν μπορεί να είναι το μεγαλύτερο δυνατό, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις βαρβάτες αποδόσεις. Διαλέγετε και παίρνετε, λοιπόν, από τα παρακάτω τέσσερα σημεία.

Άινχτραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ: Goal/goal στο 1ο ημίχρονο (σε απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 4.00): Η Άιντραχτ είναι από τις πιο ωραίες ομάδες στο μάτι για να παρακολουθήσει κανείς, παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο και σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση. Έχει αμυντικά κενά τα οποία μπορεί να τιμωρήσει η τρομερά αποτελεσματική Βόλφσμπουργκ, η οποία είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα σε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μπάγερν Μονάχου-Ουνιόν Βερολίνου: Anytime scorer Κομάν (σε απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 3.80): Μεγάλη γκίνια έχει πέσει στην Μπάγερν Μονάχου, που παρότι είχε 31 τελικές έχασε με 3-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας και τώρα τρέχει. Στόχος σήμερα να βγει η υποχρεώση απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, με τον Χάνσι Φλικ να μην υπολογίζει, μεταξύ άλλων, Λεβαντόφσκι, Γκνάμπρι, Τολισό και Κόστα. Ευκαιρία να βγει μπροστά ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, που δεν έχει σκοράρει από τις 5 του Φλεβάρη.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: Χ & goal/goal (σε απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 4.10): Το σετ των αποδόσεων χρίζει ως φαβορί την Μπαρτσελόνα, δείχνοντας με το… δάχτυλο τις σημαντικότατες απουσίες στην άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορούν να τις εκμεταλλευτούν οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι ωστόσο -όσο ανεβασμένοι κι αν είναι- δεν έγιναν ξαφνικά η ομάδα του παρελθόντος. Σε ένα ματς που αρχίζει από το… 1-1 και στο οποίο αμφότερες θέλουν το «τρίποντο» για να πιάσουν ή και να προσπεράσουν την προπορευόμενη Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο τέλος, όμως, είναι αρκετά πιθανό είτε να συμβιβαστούν είτε να αλληλοεξουδετερωθούν.


Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ: Να δεχτούν κίτρινη κάρτα Μεγιάδο και Φατιόν (Match combo 4.15): Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ο ΟΦΗ καίγεται για τους βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης παρότι βαθμολογικά «χαλαρός», δεν πρόκειται να «χαρίσει» το παιχνίδι. Εμείς θα το πάμε… αλλού το ματς και συγκεκριμένα στους «καρτάκηδες» Άντονι Φατιόν και Μιγκέλ Μεγιάδο που περιμένουμε να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους με συνολική απόδοση λίγο πάνω από το 4 απόδοση. Οι δύο ποδοσφαιριστές σε 23 αγώνες, μετρούν 13 και 12 κάρτες αντίστοιχα στην φετινή Super League, καταλαμβάνοντας τον τίτλο των πρωτοπόρων στην συγκεκριμένη κατηγορία!


Συνοπτικά οι προτάσεις μας:

Άινχτραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ: Goal/goal στο 1ο ημίχρονο (4,00)

Μπάγερν Μονάχου-Ουνιόν Βερολίνου: Anytime scorer Κομάν (3.80)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: Χ & goal/goal (4,10)

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ: Να δεχτούν κίτρινη κάρτα Μεγιάδο και Φατιόν (Match combo 4.15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu