Στοίχημα

Είσαι αρχάριος στο στοίχημα; Η στρατηγική 60% θα σε στείλει ταμείο!

Η ιδανική στρατηγική για να πας ταμείο στο στοίχημα, ακόμα και αν είναι αρχάριος.

Στο στοίχημα είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους, είναι απαραίτητο να υπάρχει μια τακτική πονταρίσματος. Μια στρατηγική, στην οποία θα βασιζόμαστε κάνοντας διαχείριση του υπάρχοντος κεφαλαίου.

Μια από τις στρατηγικές που υπάρχουν και ενδεχομένως να μην είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ή να μην τη γνωρίζουν ορισμένοι, είναι αυτή του κέρδους 60%. Είναι δημοφιλής κυρίως μεταξύ των πιο αρχάριων παικτών, χωρίς να αποκλείεται να τη χρησιμοποιήσουν και πιο προχωρημένοι. Το ζητούμενο εδώ είναι το μακροπρόθεσμο κέρδος, οπότε συνιστάται σε όσους έχουν υπομονή.

Στη στοιχιμαν θα βρεις τις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς για να έχεις το μεγαλύτερο κέρδος.

Ποια είναι η στρατηγική 60%


Στοχεύει στην αύξηση της μπάνκας του παίκτη κατά 60%. Ωστόσο, πρέπει να τονίζουμε και πάλι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο μακροπρόθεσμα.

Για αποτελεσματική χρήση αυτού του συστήματος στοιχηματισμού είναι απαραίτητο να ασχολείστε με αποδόσεις στο εύρος 1.70 - 1.80. Το πρώτο στοίχημα θα τοποθετηθεί στο 1% της μπάνκας. Έπειτα, με κάθε απώλεια το μέγεθός του θα αυξάνεται, έτσι ώστε ο παίκτης να μπορεί να πάρει ένα μικρό κέρδος σε περίπτωση νίκης.

Κάθε γύρος αυτής της στρατηγικής αποτελείται από πέντε στοιχήματα. Τουλάχιστον ένα από τα οποία θα πρέπει να είναι επιτυχημένο για να έρθει κάποιο κέρδος. Μετά από αυτό, ο παίκτης μετακινείται σε ένα νέο γύρο και ξεκινά ξανά ολόκληρη τη διαδικασία.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω, το ποσοστό του επόμενου στοιχήματος αυξάνεται με κάθε απώλεια και η σειρά έχει ως εξής:

1% του κεφαλαίου
3,5% του κεφαλαίου
9,5% του κεφαλαίου
24,5% του κεφαλαίου
61,5% του κεφαλαίου

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει με μια ματιά, ο παίκτης χάνει το κεφάλαιό του σε περίπτωση απώλειας όλων των στοιχημάτων. Αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πιθανότητα μιας τέτοιας απώλειας σε αποδόσεις από 1.70 ως 1.80 δεν είναι τόσο υψηλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Η εφαρμογή της στρατηγικής 60%


Ας πούμε ότι θέλουμε να πάρουμε το 60% των κερδών με ένα αρχικό κεφάλαιο των 1000 €. Για να το κάνουμε αυτό, αρχίζουμε να περνάμε ένα ένα τα βήματα των πέντε πρώτων στοιχημάτων:

Βήμα 1: 10 € στο 1.75. Απώλεια, απομένουν 990 €.

Βήμα 2: 35 € στο 1.75. Απώλεια, απομένουν 955 €.

Βήμα 3: 95 € στο 1.75. Απώλεια, απομένουν 860 €.

Βήμα 4: 245 € στο 1.75. Απώλεια, απομένουν 615 €.

Βήμα 5: 615 € στο 1.75. Νίκη, το τελικό κεφάλαιο είναι 1076,25 €.

Σε αυτό το παράδειγμα, έχουμε δείξει μια νίκη μόνο στο τελευταίο στοίχημα. Φυσικά, στην πραγματικότητα μπορεί να έρθει πολύ νωρίτερα. Ταυτόχρονα, σε περίπτωση κέρδους, ο παίκτης πρέπει να ξεκινήσει ένα νέο γύρο με πέντε στοιχήματα, δηλαδή και πάλι με το 1% της μπάνκας κ.ο.κ.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της στρατηγικής


Το πλεονέκτημα της στρατηγικής κέρδους 60% είναι πως πραγματικά μπορεί να αποφέρει κέρδος στον παίκτη, πάντα σε μακροπρόθεσμο διάστημα.

Ως βασικό μειονέκτημα είναι το ενδεχόμενο να χαθούν και τα πέντε στοιχήματα που περιλαμβάνει ο πρώτος γύρος της τακτικής. Κατά συνέπεια, ο παίκτης θα χάσει το αρχικό του κεφάλαιο. Πέρα από αυτό, πολλοί είναι εκείνοι που σίγουρα θα δυσκολευτούν ψυχολογικά να ποντάρουν το 61,5% της μπάνκας τους μετά από τέσσερις συνεχόμενες απώλειες.

Η στρατηγική είναι ιδανική για εκείνους τους παίκτες που δεν θα υποκύψουν στον ενθουσιασμό. Ή σε άλλους παράγοντες που μπορούν να τους επηρεάσουν. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν επακριβώς τους κανόνες του συστήματος στοιχηματισμού και να μην παρεκκλίνουν.

Συμπερασματικά, η εν λόγω στρατηγική προτιμάται από παίκτες στοιχήματος που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, διότι είναι αρκετά απλή μέθοδος και εύκολη στην εφαρμογή της.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu