Στίβος

Πάει Σιένα η Πριβιλέτζιο

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο προχώρησε τις τελευταίες εβδομάδες σε μία ακόμη αναπροσαρμογή του προγράμματός της, ώστε στις 11 Απριλίου να διεκδικήσει μια καλή επίδοση στον Μαραθώνιο της Σιένα.

«Ψάχναμε από καιρό έναν αγώνα τελικά βρήκαμε τη διοργάνωση της Σιένα στις 11 Απριλίου. Ήθελα πολύ να κάνω έναν μαραθώνιο, προσπάθησα να κλείσω θέση στη διοργάνωση του Αμβούργου, όμως, δεν τα κατάφερα. Μετά τον κλειστό, ξεκινήσαμε μια μικρή προετοιμασία με την ελπίδα να βρούμε κάποιον αγώνα. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν ξέρω τι να περιμένω από την παρουσία μου στον αγώνα.

Σίγουρα, θα "κυνηγήσω" το καλύτερο δυνατό. Από πέρυσι μέχρι τώρα, βάζαμε έναν στόχο ανάλογα του τι διοργανώσεις υπήρχαν. Δεν είναι όπως τις άλλες χρονιές, που είναι όλα προγραμματισμένα και σίγουρα», τόνισε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, αναφερόμενη στην ψυχολογική πίεση που αισθάνθηκε μετά την ακύρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου τον περασμένο Νοέμβριο.

«Με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά η ακύρωση του Πανελληνίου κι έπειτα ότι δεν πήγα καλά στη διοργάνωση της Βαλένθια. Είχα ποντάρει και σωματικά σε εκείνη τη διοργάνωση και όλα αυτά με πήγαν λίγο πίσω. Πιστεύω τώρα να προγραμματιστούμε και πάλι και να πάνε όλα καλύτερα.

Στον ανοιχτό, αναμένεται να κάνω κάποιες εμφανίσεις και στα 5.000 μέτρα, ενώ ελπίζω το φθινόπωρο να είναι όλα καλά και να τρέξουμε κανονικά στον Μαραθώνιο της Αθήνας», κατέληξε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x